Tehdään tämä yhdessä.

Zen SEO™ -valmennus perustuu testattuun metodiin, jolla voit mahdollistaa liiketoimintasi SEO-näkyvyyden laadukkaan kasvun.

Huom: Vuoden 2023 valmennuspaikat on myyty loppuun. Voit tiedustella peruutuspaikkoja lähettämällä viestiä osoitteeseen: info@seohub.fi

Zen SEO™ on uudenlainen SEO-valmennus

Premium-tason Zen SEO™ -valmennus pilotoitiin kymmenellä sivustolla aikavälillä 1.9.2021–1.7.2022. Hakijoiden joukosta valittiin kahdeksan yrittäjää ja kaksi pientä mainostoimistoa. Tulokset olivat hienoja: jokaisen sivuston orgaaniset kävijät vähintään tuplaantuivat.

Mutta miten tässä onnistuttiin?

Zen SEO valmennus

Case #1: Asiakkaan sivuston orgaaninen näkyvyys kasvoi pilotoinnin aikana 27 0000 kävijästä yli 100 000 kävijään. Vanhojen sisältöjen korjaamisen ja uusien sisältöjen tuottamisen lisäksi tämän sivuston valmennuksessa keskityttiin myös sivustolla ilmenneiden indeksointiongelmien korjaamiseen, joka oli aiheuttanut aiemman laskun sivuston löydettävyydessä ja sitä kautta kävijämäärissä.

Valmennukseen voi ilmoittautua 1.9.2022 alkaen

Syyskuussa 2022 alkava Zen SEO™ -valmennus on tarkoitettu asiakkaille, jotka haluavat kasvattaa sivustonsa näkyvyyttä ja auktoriteettia kilpailijoiden keskuudessa ja siten tavoitella Googlen parhaita sijoituksia.

Tämä on mahdollista, kun valmennettava ja kouluttaja sitoutuvat projektiin 100%. Se, kuinka paljon työtä parhaiden sijojen ansaitseminen vaatii on kuitenkin lopulta kiinni kilpailutilanteesta; jokainen tietää, miten paljon työtä parhaat sijoitukset tarvitsevat.

Mutta aina joku on ansainnut ykkössijan. Ja se joku voit myös olla sinä.

Zen SEO™ -valmennus on tarkoitettu asiakkaille, jotka haluavat kasvattaa sivustonsa näkyvyyttä ja auktoriteettia kilpailijoiden keskuudessa ja siten tavoitella Googlen parhaita sijoituksia.

Menestykseen vaaditaan tietotaitoa (siksi työskentelen kanssasi koko valmennuksen ajan) mutta myös SEO-työlle allokoitua aikaa.

Tämä tuote ei ole sinulle, jos et ole valmis sitoutumaan ennalta sovittuun työmäärään, mitä tällainen näkyvyyden kasvu edellyttää.

Jos voit antaa SEO-työlle aikaa 1–1,5 henkilötyöpäivää viikossa*olet lämpimästi tervetullut  premium-tason valmennukseen. Voit itse päättää, minä päivinä ja ajankohtina teet kullekin viikolle allokoidut tunnit, kunhan teet ne kyseisen viikon aikana.

Valmennus alkaa sovittuna ajankohtana, joka päätetään yhdessä asiakkaan kanssa.

Voit itse päättää, minä päivinä työskentelet ja kuinka monta tuntia.

Zen SEO

Zen SEO™ -valmennuksessa käytämme samaa tapaa, jonka avulla sivustokävijöiden määrä on kasvatettu 1k > 199k kuuden kuukauden aikana.

Ja mikä parasta, aloitat sivustonäkyvyyden kehittämisen heti valmennuksen alettua! Et jää yksin, sillä olen tukenasi koko valmennuksen ajan.

ETU#1: Työskentelemme yhdessä, jotta voimme taata onnistumiset. Hyvin tehty SEO-työ tuo aina tuloksia, se on varmaa. Sen sijaan ykkössijaa ei kukaan voi suoralta kädeltä luvata, mutta hyvällä työllä sinulla on mahdollisuus päästä parhaille sijoille. Ovathan muutkin päässeet sinne.

ETU #2: Valmennus on konkreettinen ja ymmärrettävä, jotta kuka tahansa pystyy toteuttamaan valmennuksen menetelmiä omista taustoista riippumatta. Sinun ei tarvitse tietää SEO:sta mitään, sillä minä opetan sinulle kaiken.

ETU #3: Valmentajanasi toimii SEOhubin perustaja Marinella Himari, yksi pisimpään Suomessa toimineista SEO-konsulteista ja SEO-strategeista. Marinellalla on 14+ vuoden kokemus hakukoneiden maailmasta.

zen seo
Etenet valmennuksessa, kun olet suorittanut edellisen tehtävän, sillä vain tällä tavoin voit ansaita tuloksia.

Miksi osallistua?

 • Saavutat tulokset nopeammin ja varmemmin minun kanssani.
 • Luomme yhdessä toimintasuunnitelman, jota sinun on helppo ja mukava seurata.
 • Luomme yhdessä SEO-strategian, joka toimii todistetusti.
 • Olen tukenasi koko valmennuksen ajan.
 • Sovimme valmennuksen aloituksen resurssiesi pohjalta.

Valintaprosessi valmennukseen

1. Tällainen kasvu ei ole mahdollista jokaisen kohdalla.

Jotta voimme olla varmoja siitä, että tuloksia ylipäätään voi syntyä, sinun ja sivustosi tulee täyttää tietyt ehdot.

 1. Sinulla tulee olla olemassa olevat verkkosivut.
 2. Sisältöjen määrällä ei ole väliä, mutta tiedostat, että sinun tulee pystyä tuottamaan uusia sisältöjä ja korjaamaan vanhoja julkaisuja sovitun aikataulun ja määrän mukaisesti.
 3. Sitoudut yhdessä sovittuun aikatauluun (ilman suunnitelmallisuutta tuloksia ei voi syntyä).
 4. Määrittelemme aikataulun toiveidesi pohjalta.
 5. Sitoudut SEO-valmennukseen viideksi (5) kuukaudeksi.

Viisi kuukautta voi äkkiseltään kuulostaa pitkältä ajalta. Totuus kuitenkin on, että SEO on aina pitkäjänteistä tekemistä.

Orgaanisen SEO:n tuloksissa menestyvät vain he, jotka ovat valmiita käyttämään aikaa SEO-työhön.

Alla oleva graafi on esimerkki Ahrefsin tekemästä tutkimuksesta, jossa yli 4000 SEO-ammattilaista vastasi kysymykseen: ”Kuinka nopeasti SEO tuo tuloksia?”

kuinka nopeasti seo toimii?

Kuten huomaat, SEO-työhön tarvitaan aikaa. 

Kuinka paljon aikaa juuri sinun sivustosi sisältöjen indeksoitumiseen tarvitaan selviää vain ja ainoastaan SEO-strategian pohjalta saatavalla ennusteella.

Tähän ennusteeseen vaikuttavat muun muassa:

 • kuinka paljon aiheille/tuotteille/palveluille on olemassa kilpailua
 • kuinka paljon ja millaista sisältöä kilpailijat ovat tuottaneet samoille aiheille
 • mikä on haluttujen avainsanojen vaikeusaste
 • mikä on haluttujen avainsanojen hakutarkoitus

Nämä kaikki ja monta muuta osatekijää käymme läpi yhdessä, jotta voit olla varma, että SEO-valmennus tuo tuloksia.

2. Etenet vasta, kun olet tehnyt edelliset tehtävät.

Vain tällä tavoin voimme varmistaa, että orgaanisia SEO-tuloksia voi ylipäätään syntyä.

Etenet SEO-strategian ja toimintasuunnitelman seuraavaan vaiheeseen vasta, kun olet tehnyt edeltävät tehtävät ja kun olemme käyneet ne yhdessä läpi.

Tarkistan SEO-työt kanssasi, jotta voimme olla varmoja, että kaikki on tehty kuten pitääkin ja että sisällöillä on mahdollisuus indeksoitua Googlen hakutuloksiin.

3. Kenelle valmennus sopii?

Jos unelmasi on kasvattaa liiketoimintaasi ja sitä kautta viivan alle jäävän euromäärän suuruutta, tämä valmennus on juuri sinulle.

Valmennus sopii yrittäjille, kouluttajille, coacheille, konsulteille ja mentoreille.

Valmennus sopii myös yrityksille, jolloin yrityksestä valitaan yksi valmennettava, joka jalkauttaa oppimansa yrityksen sisällä.

Tarkistamme yhdessä kaikki tekemäsi SEO-toimenpiteet, jotta voimme olla varmoja, että työ on tehty kuten pitääkin ja että sisällöillä on mahdollisuus indeksoitua Googlen hakutuloksiin.

Miten pilotointi onnistui?

Kymmenestä pilotoitavasta 9 jatkoi maaliin (yksi vaihtoi yrittäjyyden palkkatöihin). Jokaisen pilotoitavan sivuston kävijämäärät vähintäänkin tuplaantuivat.

Case #2: Asiakkaan sivuston orgaaninen näkyvyys saatiin tuplattua pilotin aikana todella kilpailulla alalla (minkä vuoksi alun kasvu on ollut maltillisempi).

zen seo

Case #3: Asiakkaan sivuston orgaaninen näkyvyys kasvoi pilotin aikana alle 2000 kävijästä yli 7000 kävijään.

Kuten näistä muutamista esimerkeistä huomaat, vaihtelua löytyy. Jokaisen sivuston orgaaninen näkyvyys on kuitenkin kasvanut merkittävästi.

Orgaanisen näkyvyyden kasvuun vaikuttaa aina se, 1) kuinka aktiivisesti ja 2) miten hyvin valmennettava sitoutuu sovittuihin aikatauluihin ja ennalta määritettyihin työtehtäviin.

Orgaanisen näkyvyyden kasvuun vaikuttaa myös aina sen hetkinen kilpailutilanne, minkä vuoksi toiset projektit ovat tottakai haastavampia. Mutta kuten edellä mainittu, kun joku on päässyt kerran Googlen kärkeen, myös sinulla on siihen mahdollisuus.

Vaikka olen tukenasi koko valmennuksen ajan, sisällöt eivät korjaa tai kirjoita itse itseään. Siksi myös sinun pitää sitoutua premium-tason valmennukseen.

Tämän vuoksi käymme ensin läpi puolen tunnin maksuttoman alkukartoituksen, jonka aikana todennamme, oletko valmis aloittamaan premium-tason valmennuksen.

Näin siksi, etteivät katteettomat lupaukset kannattele ketään. Ja me tietenkin haluamme saada parhaita mahdollisia referenssejä. ?

Sinulla on 3 vaihtoehtoa

 1. Et tee mitään. Jatkat liiketoimintasi parissa samalla tavoin kuin ennenkin.
 2. Yrität itse selvittää, kuinka pystyt kasvattaa sivustosi näkyvyyttä (voit aloittaa blogistamme!).
 3. Annat minun mentoroida ja valmentaa sinua sekä näyttää sinulle toimivan tavan, jonka avulla saat takuuvarmasti tuloksia.

Miten pääsen mukaan?

Varaa kalenteristani 30 minuutin puhelu, jonka aikana käymme läpi, soveltuvatko sivustosi ja ajankäyttömahdollisuutesi SEO-näkyvyyden räjähdysmäiseen kasvuun.

Halutessasi voit myös lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen: info@seohub.fi

Kuten aiemmin mainitsin, en lupaa kasvua kaikille; lupaan kasvua vain heille, jotka ovat valmiita sitoutumaan rentoon mutta suunnitelmalliseen Zen SEO™ -valmennukseen. Tuloksia saadaan aina, mutta parhaat sijoitukset vaativat kaikista eniten työtä.

Ja siten kysymykseni kuuluukin: Oletko sinä valmis tähän työhön ja mahdollisuuteen päästä Googlen kärkeen?

Minkä hintainen valmennus on?

Zen SEO™ on premium-tason valmennus, joka alkaa sovittuna aikana ja kestää vähintään viisi (5) kuukautta.

Valmennuksen hinta: 3750 € (+ ALV 24%)

30 minuuttia ajastasi

Varaa maksuton konsultointi

Käännetään yhdessä SEO-haasteesi voitoksi

Varaa aika

FAQ

Jos unelmasi on kasvattaa liiketoimintaasi ja sitä kautta viivan alle jäävän euromäärän suuruutta, tämä valmennus on juuri sinulle.

Valmennukseen voi osallistua miltä alalta tahansa. Pääasia, että sinulla on olemassa oleva verkkosivusto ja pystyt sitoutumaan valmennukseen.

Kaikki valmennuksen aikana käytävät materiaalit, strategiapohjat, avainsana-analyysit ja sivustosi auditoinnit jäävät sinun käyttöösi.

Sivuston laajuus ei ole este osallistumiselle. Olet lämpimästi tervetullut mukaan valmennukseen, vaikka olisit vasta julkaissut sivustosi eikä siltä vielä löydy kovin paljon sisältöjä.