Wilder Mind Media

Wilder Mind Media on osa Havulaavy Oy:n perhettä

Nuotion tuoksu ja napsunta. Kytevän hiilloksen hyvä, syvä huokaisu. Taustalla talviset tunturit, joiden muodot ovat kuin riekon selän kaunis kaari, tai joki, jonka vireissä, välkkeissä ja läikähdyksissä elää niin monen kalaan menneen tarina.

WILDER MIND MEDIA tuottaa vahvoja ja luovia sekä hakukoneista löydettäviä tunteikkaita sisältöjä; kuvitettuja tarinoita, jotka vievät kuluttajan keskelle tummaa korpea tai raikkaisiin tunturituuliin, virtaavan veden äärelle ja hetkeen, jossa voi rauhoittua arjen hälinästä.

WILDER MIND MEDIA:n ydinosaamista on kotimaanmatkailun ja kalastusmatkailun kehittäminen, näyttävät kuvatuotannot sekä mieleenpainuva tarinankerronta, jonka avulla pyrimme vahvistamaan ihmisten luontosuhdettä ja luonnon monimuotoisuuden arvottamista. Koulutamme, sparraamme ja luomme tehokkaita ja toimivia sisältökonsepteja yhdessä erilaisten tahojen, organisaatioiden ja yritysten kanssa.

Tuotamme Wilder Mind Median alaisuudessa visuaalisesti vahvoja sisältöjä, sosiaalisen median julkaisuja ja julkaisukalentereita sekä toimimme pienenä kustantamona eräkirjallisuuden parissa.

Ota yhteyttä

+358 (0) 50 440 5686
hi@marinellahimari.fi
© 2021, Havulaavu Oy

Kasva. Näy. Menesty.