Kuusiosainen

SEO-koulutus

Haluatko oppia hakukoneoptimoimaan verkkosivusi?

Miten Google toimii? Mitä hakukoneoptimointi eli SEO tarkoittaa?

Entä miten SEO (Search Engine Optimization) eroaa SEMistä (Search Engine Marketing)? Löytyvätkö verkkosivusi silloin, kun potentiaalinen asiakas etsii tuotteitasi tai palveluitasi? Kuinka pääsen Googlen ensimmäiselle tulossivulle? Tällä helppotajuisella ja näppärällä, seitsemänosaisella hakukoneoptimoinnin verkkokurssilla opit kaikki tärkeimmät asiat yrityksesi verkkosivujen ja blogin hakukoneoptimoinnista. Hakukoneoptimointikoulutuksen avulla sekä parannat sivustosi löydettävyyttä Googlessa että tavoitat uusia asiakkaita.

Kenelle SEO-verkkokurssi soveltuu?

Kurssi soveltuu kaikille sisällöntuottajille, verkkovastaaville ja sivustojen ylläpitäjille, jotka haluavat parantaa näkyvyyttään Googlessa. Ohjeet on tarkoitettu vasta-alkajille sekä niille, joilla on jo jonkinlaista tietämystä aiheesta. Kurssi demotaan WordPress-sivuston avulla, mutta voit soveltaa oppeja siihen julkaisujärjestelmään, joka teillä on käytössä.

Huom! Mikäli sivustosi on rakennettu WordPress.comin maksulliselle alustalle, et valitettavasti pääse käsiksi kaikkiin teknisiin toimenpiteisiin (esim. analytiikan seurantaan), joita kurssin aikana käydään, mutta onneksi hakukoneoptimointi on suurimmaksi osaksi hyvän ja löydettävän sisällön tuottamista, jota kurssin aikana harjoitellaan. Myös Bloggerin ylle rakennetuissa blogeissa ja sivustoissa on pieniä teknisiä vajeita, mutta nekään eivät estä kurssille osallistumista. Jos mietit tai et ole varma, millä alustalla sivustosi sijaitsee, laita minulle viestiä ja varmistan asian!

SEO

Tehokas kuusiosainen SEO-verkkokurssi

Haluaisitko oppia hakukoneoptimoimaan verkkosivusi itse? Tällä helppotajuisella ja näppärällä, kuusiosaisella hakukoneoptimoinnin verkkokurssilla opit kaikki tärkeimmät asiat yrityksesi verkkosivujen (ja blogin) hakukoneoptimoinnista.

Hakukoneoptimointikoulutuksen avulla parannat sivustosi löydettävyyttä Googlessa, tavoitat uusia asiakkaita, opit vinkkejä toimivien ja innostavien sisältöjen kirjoittamiseen sekä verkkosivustosi auktoriteetin kasvattamiseen.


Varaa paikkasi

SEO-verkkokurssin aikana opit

Ymmärtämään, miten SEO toimii
Hakukoneoptimoinnin perusteet
★ Tuottamaan hakukoneoptimoituja sisältöjä sivuillesi ja/tai blogiisi
★ Käymään läpi verkkosivusi heikkoudet ja parantamaan niitä
★ Käymään läpi aiemmin julkaistut sisällöt ja parantamaan niitä
★ Nostamaan sivujesi mainetta Googlen silmissä
Löytämään hakusanat, joilla asiakkaat etsivät palveluitasi ja tuotteitasi
★ Nopeuttamaan sivujesi latausaikaa, joka vaikuttaa merkittävästi näkyvyyteen
★ Ymmärtämään, miksi sivusto tarvitsee sekä sisäisiä että ulkoisia linkkejä
★ Nostamaan yrityksesi myös Googlen karttatuloksiin
★ Käyttämään Google Analyticsia ja ymmärtämään sen tärkeimpiä mittareita: käynnit, sivulataukset, kesto ja välitön poistumisprosentti
★ Suunnittelemaan sivustosi rakenteen hakukone- ja käyttäjäystävälliseksi
★ Muutamia helppoja ja oivaltavia tapoja luovan tekstin tuottamiseen
★ Optimoimaan jaot sosiaalisen median kanaviin

 

SEO-verkkokurssi pitää sisällään

Sähköpostituen koko kurssin ajan ja kuukauden sen jälkeen
Kaikki edellä mainitut aiheet ymmärrettävässä ja helposti opittavassa muodossa
Kuusi suomenkielistä jaksoa, joissa jokaisessa käydään videolla ja tekstein selkeästi läpi kunkin jakson aiheet ja tehtävät
★ Yritystoiminnallesi parhaiten soveltuvat ja tehokkaimmat 20 avainsanaa
Koosteen verkkosivustosi nykyrakenteesta/sisällöstä, jonka avulla jo julkaistuja sisältöjä on helpompi alkaa korjaamaan
Lopputehtävän, jossa sinä tuotat optimoidun sisällön, jonka minä korjaan ja tarkistan. (:
Kevyen hakukoneoptimoinnin PDF-opaskirjan, jonka nivoo vinkit yhteen ja jonka avulla voit jatkossa tuottaa hyviä, hyödyllisiä ja löydettäviä sisältöjä.

KOULUTTAJA

Marinella "Monni" Himari

SEO-kurssin kouluttajana toimii WILDER MIND MEDIA:n perustaja ja luovan alan yrittäjä Marinella “Monni” Himari. Himari on ammatiltaan pitkän linjan sisältöstrategi ja SEO-konsultti. Hän on työskennellyt hakukoneoptimoinnin parissa vuodesta 2009, ja hänellä on hallussaan yksi Suomen pisin työhistoria SEO:n parissa. Uskon, että haluat myös lukea mistä ja miten kaikki alkoi, joten klikkaa itsesi hetkeksi tänne. 

Himarilla on laaja työkokemus ja ymmärrys eri kokoisten, niin Suomessa kuin kansainvälisesti toimivien yritysten sparraajana ja konsulttina. Lisäksi Himari on luontokuvaaja, retkeilytoimittaja ja kirjailija sekä Suomen palkituimman matkablogin kirjoittaja.

Hän rakastaa perhokalastusta ja inspiroituu erällä liikkumisesta sekä etenkin luonnon pienistä yksityiskohdista, joita nähdään usein hänen ottamissaan valokuvissa. Oman yrityksen perustaminen vuonna 2010 on myös mahdollistanut muuton Pohjois-Norjaan, jossa hän tällä hetkellä asuu miehensä kanssa omaa perunamaata viljellen ja pohjoista omavaraisuutta harjoittaen.