VERKKOKURSSI: HAKUKONEOPTIMOINTI

Haluatko oppia hakukoneoptimoimaan verkkosivusi itse?


Miten Google toimii? Mitä hakukoneoptimointi eli SEO tarkoittaa?

Entä miten SEO (Search Engine Optimization) eroaa SEMistä (Search Engine Marketing)? Löytyvätkö verkkosivuni silloin, kun potentiaalinen asiakas etsii tuotteitani tai palveluitani? Kuinka pääsen Googlen ensimmäiselle tulossivulle?

Tällä helppotajuisella ja näppärällä, seitsemänosaisella hakukoneoptimoinnin verkkokurssilla opit kaikki tärkeimmät asiat yrityksesi verkkosivujen (ja blogin) hakukoneoptimoinnista. Hakukoneoptimointikuoulutuksen avulla sekä parannat sivustosi löydettävyyttä Googlessa että tavoitat uusia asiakkaita.

Kenelle kurssi soveltuu?

Kurssi soveltuu kaikille sisällöntuottajille, jotka haluavat parantaa sivustojensa näkyvyyttä Googlessa tai jotka työskentelevät joko omalle ja/tai toiselle yritykselle. Ohjeet on tarkoitettu vasta-alkajille sekä niille, joilla on jo jonkinlaista tietämystä aiheesta. Kurssi demotaan WordPress-sivuston avulla, mutta voit hyvin soveltaa oppeja myös siihen julkaisujärjestelmään, joka teillä on käytössä.

Huom! Mikäli sivustosi on rakennettu WordPress.comin maksulliselle alustalle, et valitettavasti pääse käsiksi ihan kaikkiin vinkkeihin, joita tämän kurssin aikana käydään, mutta voit kuitenkin käydä kurssin ja hyödyntää oppeja niiltä osin kuin mahdollista. Myös Bloggerin ylle rakennetuissa blogeissa ja sivustoissa on pieniä teknisiä vajeita, mutta ne eivät kuitenkaan estä kurssille osallistumista. Jos mietit tai et ole varma, millä alustalla sivustosi sijaitsee, laita minulle viestiä ja tarkistan/varmistan asian!

Kurssisi ohjaajana toimin minä, Marinella, seitsemän vuotta hakukoneoptimoinnin, sisältösuunnittelun ja sisällöntuotannon parissa työskennellyt SEO-konsultti, yrittäjä ja onnistuja, unelmoija ja yhden Suomen suosituimman matkablogin, Kaukokaipuun, kirjoittaja ja valokuvaaja. Uskon, että haluat myös lukea, mistä ja miten kaikki alkoi – klikkaa siinä tapauksessa itsesi hetkeksi tänne.

  • Kurssipalautteena voin sanoa, että oli todella iso hyöty kurssista! Ihanan helpot ohjeet ja selkeästi käyty läpi asiat. Sähköpostiapuna olit korvaamaton ja tietotaito on kohentunut huomattavasti kurssin aikana. Oon todella tyytyväinen että kurssin ostin, kevään paras sijoitus. 🙂
    Kurssipalaute, 2/2018
  • Kurssisi on ollut upea, monipuolinen, rakentavasti ohjautuva ja sisältää paljon käytännön tekemistä ja hoksaamisia, joista on jatkossa vain ja ainoastaan hyötyä!
    Kurssipalaute, 2/2018
  • Ensimmäistä kertaa ymmärsin, mitä SEO oikeasti tarkoittaa. Saat minulta täydet viisi tähteä, kiitos!
    Kurssipalaute, 2/2018

Verkkokurssin aikana opit

Ymmärtämään, miten SEO toimii
Hakukoneoptimoinnin perusteet
★ Tuottamaan hakukoneoptimoituja sisältöjä sivuillesi ja/tai blogiisi
★ Käymään läpi verkkosivusi heikkoudet ja parantamaan niitä
★ Käymään läpi aiemmin julkaistut sisällöt ja parantamaan niitä
★ Nostamaan sivujesi mainetta Googlen silmissä
Löytämään hakusanat, joilla asiakkaat etsivät palveluitasi ja tuotteitasi
★ Nopeuttamaan sivujesi latausaikaa, joka vaikuttaa merkittävästi näkyvyyteen
★ Ymmärtämään, miksi sivusto tarvitsee sekä sisäisiä että ulkoisia linkkejä
★ Nostamaan yrityksesi myös Googlen karttatuloksiin
★ Käyttämään Google Analyticsia ja ymmärtämään sen tärkeimpiä mittareita: käynnit, sivulataukset, kesto ja välitön poistumisprosentti
★ Suunnittelemaan sivustosi rakenteen hakukone- ja käyttäjäystävälliseksi
★ Muutamia helppoja ja oivaltavia tapoja luovan tekstin tuottamiseen
★ Optimoimaan jaot sosiaalisen median kanaviin


Verkkokurssi pitää sisällään

Sähköpostituen koko kurssin ajan ja kuukauden sen jälkeen
Kaikki edellä mainitut aiheet ymmärrettävässä ja helposti opittavassa muodossa
Seitsemän suomenkielistä jaksoa, joissa jokaisessa käydään videolla ja tekstein selkeästi läpi kunkin jakson aiheet ja tehtävät
★ Yritystoiminnallesi parhaiten soveltuvat ja tehokkaimmat 10 avainsanaa
Koosteen verkkosivustosi nykyrakenteesta/sisällöstä, jonka avulla jo julkaistuja sisältöjä on helpompi alkaa korjaamaan
Lopputehtävän, jossa sinä tuotat optimoidun sisällön, jonka minä korjaan ja tarkistan. (:
Hakukoneoptimoinni PDF-opaskirjan, jonka avulla voit jatkossa tuottaa hyviä, hyödyllisiä ja löydettäviä sisältöjä.

Tarjoushinta: 220 € 150 € (+ alv 24%)Osta kurssi verkkokaupasta »Kurssille osallistujat saavat 4 kk käyttöoikeuden julkaistuihin videoihin. Kurssilaiset kurssin päätteeksi myös hakukoneoptimoinnin pdf-oppaan, josta löytyvät kaikki kurssilla käydyt opit ja vinkit. Näin sisältöjen tuottaminen kurssin jälkeen on helppoa, eikä sinun tarvitse muistaa kaikkea ulkoa!