VERKKOKURSSI: HAKUKONEOPTIMOINTI

Haluatko oppia hakukoneoptimoimaan verkkosivusi?


Miten Google toimii? Mitä hakukoneoptimointi eli SEO tarkoittaa?

Entä miten SEO (Search Engine Optimization) eroaa SEMistä (Search Engine Marketing)? Löytyvätkö verkkosivusi silloin, kun potentiaalinen asiakas etsii tuotteitasi tai palveluitasi? Kuinka pääsen Googlen ensimmäiselle tulossivulle? Tällä helppotajuisella ja näppärällä, seitsemänosaisella hakukoneoptimoinnin verkkokurssilla opit kaikki tärkeimmät asiat yrityksesi verkkosivujen ja blogin hakukoneoptimoinnista. Hakukoneoptimointikoulutuksen avulla sekä parannat sivustosi löydettävyyttä Googlessa että tavoitat uusia asiakkaita.

Kenelle SEO-verkkokurssi soveltuu?

Kurssi soveltuu kaikille sisällöntuottajille, verkkovastaaville ja sivustojen ylläpitäjille, jotka haluavat parantaa näkyvyyttään Googlessa. Ohjeet on tarkoitettu vasta-alkajille sekä niille, joilla on jo jonkinlaista tietämystä aiheesta. Kurssi demotaan WordPress-sivuston avulla, mutta voit soveltaa oppeja siihen julkaisujärjestelmään, joka teillä on käytössä.

Huom! Mikäli sivustosi on rakennettu WordPress.comin maksulliselle alustalle, et valitettavasti pääse käsiksi kaikkiin teknisiin toimenpiteisiin (esim. analytiikan seurantaan), joita kurssin aikana käydään, mutta onneksi hakukoneoptimointi on suurimmaksi osaksi hyvän ja löydettävän sisällön tuottamista, jota kurssin aikana harjoitellaan. Myös Bloggerin ylle rakennetuissa blogeissa ja sivustoissa on pieniä teknisiä vajeita, mutta nekään eivät estä kurssille osallistumista. Jos mietit tai et ole varma, millä alustalla sivustosi sijaitsee, laita minulle viestiä ja varmistan asian!

Kurssisi ohjaajana toimin minä, Marinella, lähes 10 vuotta hakukoneoptimoinnin, sisältösuunnittelun ja sisällöntuotannon parissa työskennellyt SEO-konsultti, yrittäjä ja onnistuja, unelmoija ja yhden Suomen suosituimman matkablogin, Kaukokaipuun, kirjoittaja. Uskon, että haluat myös lukea mistä ja miten kaikki alkoi, joten klikkaa itsesi hetkeksi tänne.

  • Ensimmäistä kertaa ymmärsin, mitä SEO oikeasti tarkoittaa. Saat minulta täydet viisi tähteä, kiitos!

    Kurssipalaute, 5/2018
  • Kurssisi on ollut upea, monipuolinen, rakentavasti ohjautuva ja sisältää paljon käytännön tekemistä ja hoksaamisia, joista on jatkossa vain ja ainoastaan hyötyä!

    Kurssipalaute, 2/2018
  • Kiitos hyvästä ja tehokkaasta kurssista, jonka ansiosta kotisivuni ovat nousseet Googlen ensimmäiselle sivulle toivotuin hakusanoin.

    Marissa Savolainen, Green House Wear

SEO-verkkokurssin aikana opit

Ymmärtämään, miten SEO toimii
Hakukoneoptimoinnin perusteet
★ Tuottamaan hakukoneoptimoituja sisältöjä sivuillesi ja/tai blogiisi
★ Käymään läpi verkkosivusi heikkoudet ja parantamaan niitä
★ Käymään läpi aiemmin julkaistut sisällöt ja parantamaan niitä
★ Nostamaan sivujesi mainetta Googlen silmissä
Löytämään hakusanat, joilla asiakkaat etsivät palveluitasi ja tuotteitasi
★ Nopeuttamaan sivujesi latausaikaa, joka vaikuttaa merkittävästi näkyvyyteen
★ Ymmärtämään, miksi sivusto tarvitsee sekä sisäisiä että ulkoisia linkkejä
★ Nostamaan yrityksesi myös Googlen karttatuloksiin
★ Käyttämään Google Analyticsia ja ymmärtämään sen tärkeimpiä mittareita: käynnit, sivulataukset, kesto ja välitön poistumisprosentti
★ Suunnittelemaan sivustosi rakenteen hakukone- ja käyttäjäystävälliseksi
★ Muutamia helppoja ja oivaltavia tapoja luovan tekstin tuottamiseen
★ Optimoimaan jaot sosiaalisen median kanaviin


SEO-verkkokurssi pitää sisällään

Sähköpostituen koko kurssin ajan ja kuukauden sen jälkeen
Kaikki edellä mainitut aiheet ymmärrettävässä ja helposti opittavassa muodossa
Seitsemän suomenkielistä jaksoa, joissa jokaisessa käydään videolla ja tekstein selkeästi läpi kunkin jakson aiheet ja tehtävät
★ Yritystoiminnallesi parhaiten soveltuvat ja tehokkaimmat 10 avainsanaa
Koosteen verkkosivustosi nykyrakenteesta/sisällöstä, jonka avulla jo julkaistuja sisältöjä on helpompi alkaa korjaamaan
Lopputehtävän, jossa sinä tuotat optimoidun sisällön, jonka minä korjaan ja tarkistan. (:
Kevyen hakukoneoptimoinnin PDF-opaskirjan, jonka nivoo vinkit yhteen ja jonka avulla voit jatkossa tuottaa hyviä, hyödyllisiä ja löydettäviä sisältöjä.

SEO-verkkokurssin hinta: 160 € (sis. alv 24%)Osta kurssi verkkokaupasta »SEO-verkkokurssille osallistujat saavat jatkuvan käyttöoikeuden julkaistuihin videoihin. Kurssilaiset kurssin päätteeksi myös hakukoneoptimoinnin pdf-oppaan, josta löytyvät kaikki kurssilla käydyt opit ja vinkit. Näin sisältöjen tuottaminen kurssin jälkeen on helppoa, eikä sinun tarvitse muistaa kaikkea ulkoa!