This is custom heading element

This is custom heading element

[vc_empty_space empty_h=”3″]

Haluatko oppia hakukoneoptimoimaan verkkosivusi?

Miten Google toimii? Mitä hakukoneoptimointi eli SEO tarkoittaa?

Entä miten SEO (Search Engine Optimization) eroaa SEMistä (Search Engine Marketing)? Löytyvätkö verkkosivusi silloin, kun potentiaalinen asiakas etsii tuotteitasi tai palveluitasi? Kuinka pääsen Googlen ensimmäiselle tulossivulle? Tällä helppotajuisella ja näppärällä, seitsemänosaisella hakukoneoptimoinnin verkkokurssilla opit kaikki tärkeimmät asiat yrityksesi verkkosivujen ja blogin hakukoneoptimoinnista. Hakukoneoptimointikoulutuksen avulla sekä parannat sivustosi löydettävyyttä Googlessa että tavoitat uusia asiakkaita.

Kenelle SEO-verkkokurssi soveltuu?

Kurssi soveltuu kaikille sisällöntuottajille, verkkovastaaville ja sivustojen ylläpitäjille, jotka haluavat parantaa näkyvyyttään Googlessa. Ohjeet on tarkoitettu vasta-alkajille sekä niille, joilla on jo jonkinlaista tietämystä aiheesta. Kurssi demotaan WordPress-sivuston avulla, mutta voit soveltaa oppeja siihen julkaisujärjestelmään, joka teillä on käytössä.

Huom! Mikäli sivustosi on rakennettu WordPress.comin maksulliselle alustalle, et valitettavasti pääse käsiksi kaikkiin teknisiin toimenpiteisiin (esim. analytiikan seurantaan), joita kurssin aikana käydään, mutta onneksi hakukoneoptimointi on suurimmaksi osaksi hyvän ja löydettävän sisällön tuottamista, jota kurssin aikana harjoitellaan. Myös Bloggerin ylle rakennetuissa blogeissa ja sivustoissa on pieniä teknisiä vajeita, mutta nekään eivät estä kurssille osallistumista. Jos mietit tai et ole varma, millä alustalla sivustosi sijaitsee, laita minulle viestiä ja varmistan asian!

[vc_single_image media=”86188″ media_width_percent=”100″]

Yllä olevassa graafissa näet SEO-kurssille osallistuneen kurssilaisen sivuston orgaanisen näkyvyyden kasvun. SEO-kurssi on käyty maaliskuussa 2020.

[vc_single_image media=”3752″ media_width_percent=”100″ media_ratio=”one-one” alignment=”right” media_link=”url:https%3A%2F%2Fmarinellahimari.fi%2Fproduct%2Fseo-verkkokurssi%2F||target:%20_blank|”]

This is custom heading element

This is custom heading element

[vc_separator][vc_button button_color=”accent” size=”btn-xl” border_width=”0″ link=”url:https%3A%2F%2Fmarinellahimari.fi%2Fproduct%2Fseo-verkkokurssi%2F||target:%20_blank|”]Varaa paikkasi[/vc_button]

SEO-verkkokurssin aikana opit

🌎 Ymmärtämään, miten SEO toimii
🌎 Hakukoneoptimoinnin perusteet
✒️ Tuottamaan hakukoneoptimoituja sisältöjä sivustollesi ja/tai blogiisi
💡 Käymään läpi verkkosivusi heikkoudet ja parantamaan niitä
💡 Käymään läpi aiemmin julkaistut sisällöt ja parantamaan niitä
🧭 Nostamaan sivujesi mainetta Googlen silmissä
🔍 Löytämään hakusanat, joilla asiakkaat etsivät palveluitasi ja tuotteitasi
💡 Nopeuttamaan sivujesi latausaikaa, joka vaikuttaa merkittävästi näkyvyyteen
💡 Ymmärtämään, miksi sivusto tarvitsee sekä sisäisiä että ulkoisia linkkejä
💡 Suunnittelemaan sivustosi rakenteen hakukone- ja käyttäjäystävälliseksi
🧭 Asennat käyttöösi uuden Google Analytics 4:sen
🧭 Asennat käyttöösi Search Consolen

 

SEO-verkkokurssi pitää sisällään

💎 1 kk:n sähköpostituen
💎 Kaikki edellä mainitut aiheet ymmärrettävässä ja helposti opittavassa muodossa
💎 Seitsemän suomenkielistä jaksoa, joissa jokaisessa käydään videolla ja tekstein selkeästi läpi kunkin jakson aiheet ja tehtävät
💎 Yritystoiminnallesi parhaiten soveltuvat ja tehokkaimmat 10 avainsanaa
💎 Koosteen verkkosivustosi nykyrakenteesta/sisällöstä, jonka avulla jo julkaistuja sisältöjä on helpompi alkaa korjaamaan
💎 Lopputehtävän, jossa sinä tuotat optimoidun sisällön, jonka minä korjaan ja tarkistan. (:
💎 Kevyen hakukoneoptimoinnin PDF-opaskirjan, jonka nivoo vinkit yhteen ja jonka avulla voit jatkossa tuottaa hyviä, hyödyllisiä ja löydettäviä sisältöjä.

[vc_empty_space empty_h=”2″]

This is custom heading element

This is custom heading element

SEO-kurssin kouluttajana toimii WILDER MIND MEDIA:n perustaja ja luovan alan yrittäjä Marinella ”Monni” Himari. Himari on ammatiltaan pitkän linjan sisältöstrategi ja SEO-konsultti. Hän on työskennellyt hakukoneoptimoinnin parissa vuodesta 2009, ja hänellä on hallussaan yksi Suomen pisin työhistoria SEO:n parissa. Uskon, että haluat myös lukea mistä ja miten kaikki alkoi, joten klikkaa itsesi hetkeksi tänne. 

Himarilla on laaja työkokemus ja ymmärrys eri kokoisten, niin Suomessa kuin kansainvälisesti toimivien yritysten sparraajana ja konsulttina. Lisäksi Himari on luontokuvaaja, retkeilytoimittaja ja kirjailija sekä Suomen palkituimman matkablogin kirjoittaja.

Hän rakastaa perhokalastusta ja inspiroituu erällä liikkumisesta sekä etenkin luonnon pienistä yksityiskohdista, joita nähdään usein hänen ottamissaan valokuvissa. Oman yrityksen perustaminen vuonna 2010 on myös mahdollistanut muuton Pohjois-Norjaan, jossa hän tällä hetkellä asuu miehensä kanssa omaa perunamaata viljellen ja pohjoista omavaraisuutta harjoittaen.

[vc_empty_space empty_h=”2″]