Haluatko oppia hakukoneoptimoimaan verkkosivusi itse?

Tällä helppotajuisella ja selkeästi demotulla hakukoneoptimoinnin verkkokurssilla opit kaikki tärkeimmät asiat yrityksesi verkkosivujen ja blogin hakukoneoptimoinnista.

Hakukoneoptimointikoulutuksen avulla parannat sivustosi auktoriteettia ja sitä kautta löydettävyyttä Googlessa, minkä lisäksi tavoitat uusia potentiaalisia asiakkaita.

Voit aloittaa verkkokurssin oman aikataulusi mukaan silloin, kun sinulle sopii. SEO-kurssin materiaalit ovat käytössäsi 6 kk kurssin aloittamisesta.

Graafista näet SEO-kurssilaisen sivuston näkyvyyden kasvun. Kurssi käytiin huhtikuussa 2020, minkä jälkeen aktiviisella SEO-työllä sivuston näkyvyys on saatu kasvatettua lähes kolmeenkymmeneen tuhanteen kävijään kuukaudessa.

🔥 BLACK WEEK -TARJOUS! 🔥
Koodilla BLACK50 saat kurssin 50% alennuksella! (voimassa 28.11.2021 asti)
Hakukoneoptimoinnin koulutus

Miten Google toimii? Mitä hakukoneoptimointi eli SEO tarkoittaa? Miten voin nousta Googlen tuloshaun ensimmäisille sijoille?

Entä miten SEO (Search Engine Optimization) eroaa SEMistä (Search Engine Marketing)? Löytyvätkö verkkosivusi silloin, kun potentiaalinen asiakas etsii tuotteitasi tai palveluitasi? Kuinka pääsen Googlen ensimmäiselle tulossivulle?

Kaiken tämän ja paljon muuta opit hakukoneoptimoinnin verkkokurssilla!

Hakukoneoptimointikoulutuksen 33 tehokasta jaksoa pitävät sisällään omalle verkkosivustolle tehtäviä toimenpiteitä, joihin on tarjottu selkeät ohjeet.

Jaksojen sisällöt koostuvat ohjaavista videoista ja artikkeleista, joissa on avattu kunkin SEO-toimenpiteen tarpeellisuus ja toimintamalli sekä se, miksi ja miten ko. toimenpide tulee tehdä. Lisäksi toimintamallit eli tehtävät on demottu selkeästi kuvin ja videoin, jotta voit tehdä samat toimenpiteet myös omalle sivustollesi.

Katso kurssivaihtoehdot ja hinnat »

hakukoneoptimointi

Graafista näet toisen SEO-kurssille osallistuneen kurssilaisen sivuston orgaanisen näkyvyyden kasvun. SEO-kurssi on käyty maaliskuussa 2020.

Oletko yrityspäättäjä? Mikäli olet kiinnostunut hakukoneoptimoinnin koulutuksesta yrityksesi työntekijöille, siirry lukemaan lisää tästä!

SEO-kurssin sisältö

SEO-verkkokurssin aikana opit kaiken, mitä sinun tulee tietää hakukoneoptimoinnista

SEO-kurssin aikana opit:

 • Ymmärtämään, miten SEO toimii
 • Hakukoneoptimoinnin perusteet
 • Tuottamaan hakukoneoptimoituja sisältöjä sivustollesi ja blogiisi
 • Käymään läpi verkkosivusi heikkoudet ja parantamaan niitä
 • Käymään läpi aiemmin julkaistut sisällöt ja parantamaan niitä
 • Nostamaan sivujesi mainetta Googlen silmissä
 • Löytämään hakusanat, joilla asiakkaat etsivät palveluitasi ja tuotteitasi
 • Nopeuttamaan sivujesi latausaikaa, joka vaikuttaa näkyvyyteen
 • Ymmärtämään, miksi sivusto tarvitsee sekä sisäisiä että ulkoisia linkkejä
 • Suunnittelemaan sivustosi rakenteen hakukone- ja käyttäjäystävälliseksi
 • Asennat käyttöösi uuden Google Analytics 4:sen
 • Asennat käyttöösi Search Consolen
hakukoneoptimoinnin koulutus eli seo-kurssi

Lisäksi saat Hakukoneoptimoinnin kurssilla tietoosi ja hyödynnettäväksi 20 liiketoiminnallesi parasta ja kannattavinta avainsanaa.

Hakukoneoptimoinnin koulutus

Kenelle SEO-verkkokurssi soveltuu?

Kurssi soveltuu kaikille sisällöntuottajille, verkkovastaaville ja sivustojen ylläpitäjille, jotka haluavat parantaa verkkosivuston näkyvyyttä Googlessa.

Kurssi on tarkoitettu niin vasta-alkajille kuin heille, joilla jo on jonkinlaista tietämystä aiheesta.

SEO-kurssi demotaan WordPress-sivujen kautta. Voit kuitenkin osallistua kurssille, vaikka sivustosi ja/tai verkkokauppasi sijaitsisi jollain toisella alustalla. Nimittäin, hakukoneoptimointi on suureksi osaksi hyvän ja löydettävän sisällön tuottamista, jota kurssien aikana harjoitellaan. Toki SEO on myös teknistä tekemistä, ja voitkin hyödyntää kaikkia SEO-vinkkejä myös muille alustoille niiden sallimin mahdollisuuksin.

Laajemmalla Premium-tason hakukoneoptimoinnin kurssilla saat käyttöösi liiketoiminnallesi 20 tärkeintä avainsanaa sekä katsauksen sivuston tekniseen kuntoon korjausehdotuksineen. Kurssin aikana otamme käyttöön myös uuden Google Analytics 4:sen.

seo koulutus

Tekninen SEO osana koulutusta

Pelkkä sisällöntuotannollinen SEO ei riitä, jos sivustolla on virheitä, jotka estävät hakurobottien toiminnallisuudet. Hakurobottien tulee pystyä crawlaamaan sivusto 100%.

Sivuston performointi vaikuttaa suoraan näkyvyyteen, minkä lisäksi sisäisten linkkien (Internal Linking) hyödyntämättä jättäminen on kuin astuisi sudenkuoppaan – Core Web Vitalsien (elokuun 2021 algoritmimuutos) huomiotta jättämisestä puhumattakaan.

Yksikään verkkosivusto ei ole täydellinen, eli jokaiselta sivustolta löytyy aina korjattavaa – ja näillä teknisillä korjauksilla saavutat entistä parempia tuloksia Googlessa. Sivuston auditointi (arvo 500€) kuuluu Hakukoneoptimoinnin koulutukseen.

seo-kurssi

Premium-tason kurssiin kuuluu lisäksi 20 kappaletta liiketoiminnallesi/blogillesi tärkeintä avainsanaa, joita voit hyödyntää oman sivustosi löydettävyyden parantamisessa.

Kolme kurssivaihtoehtoa

Mini, Basic ja Premium

Mini-kurssi (35€)

Hakukoneoptimoinnin Mini-kurssi opettaa sinulle viisi tärkeintä asiaa, jotka sinun tulee huomioida sisältöjä optimoidessa. Mini-kurssin aikana paneudumme ainoastaan hakukoneystävällisen sisällön tuottamiseen. Lisäksi pääset lataamaan itsellesi SEO-kirjoittamisen oppaan (pdf).

Lue lisää ja osallistu

SEO-kurssi (280€)

SEO-kurssi opettaa sinulle kaikki tärkeimmät toimenpiteet verkkosivujen sisällöllisestä ja teknisestä hakukoneoptimoinnista. SEO-kurssin ohjeilla parannat sivustosi Google-löydettävyyttä, hankit lisää asiakkaita ja opit tuottamaan hakukoneista löydettäviä sisältöjä.

Lue lisää ja osallistu

Hakukoneoptimoinnin verkkokurssi (380€)

Premium-tason Hakukoneoptimoinnin verkkokurssi on Suomen laajin tarjolla oleva SEO-kurssi. Tämä kurssi sisältää SEO-kurssin oppien lisäksi:

 • Yritystoiminnallesi/blogillesi tehokkaimmat 20 avainsanaa (arvo 80€)
 • Site Auditin sivustosi nykysisällöistä niiden korjaamiseksi (arvo 500€)
 • Sähköpostituen koko kurssin ajan (kysy mitä vaan SEO:sta!)
 • SEO-kirjoittamisen opaskirjan (pdf)
 • Lopputehtävän, jossa tuotat optimoidun sisällön ja jonka kurssin ohjaaja tarkistaa

Lopputehtävä on valmis julkaistavaksi ja toimii myös mallina jatkossa, kun tuotat sivustollesi hakukoneoptimoituja sisältöjä.

Lue lisää ja osallistu
hakukoneoptimointi

Miltä sivustosi orgaanisten kävijämäärien luku näyttäisi, jos sillä olisi sama kasvukäyrä kuin tällä SEO-projektilla?

Mietitkö vielä?

"Ei minulla ole aikaa"

Kurssimateriaalit ovat käytössäsi kuusi (6) kuukautta, joten sinulla ei ole mikään kiire.

SEO-kurssin on käynyt jo yli 1000 yrittäjää, in-house-kirjoittajaa ja verkkotoimittajaa. Heistä osa on takuulla kilpailijoitasi. Tämä tarkoittaa, että sinun tulee tehdä vähintään yhtä hyvää sisältöä, jotta voit voittaa heidät Googlessa. Älä anna kilpailijoillesi enempää etumatkaa!

Saanko oikeasti rahalle vastinetta?

Kyllä saat! Hakukoneoptimoinnin koulutus on laajin tarjolla oleva SEO-kurssi, jonkalaista et löydä mistään muualta. Jo pelkästään SEO-auditin arvo on 500 € ja sinulle tehdyn avainsana-analyysin arvo 80 €. Lisäksi opit takuulla, miten optimoit sisältöjäsi ja sivustoasi oikein.

Liian kallista!

Hakukoneoptimoinnin kurssi on Suomen laajin ja silti edullisin SEO-kurssi. Huomioithan, ettei hakukoneoptimointi ole kerralla valmiiksi tehty prosessi vaan jatkuvaa työtä; kun jaat kurssihinnan seuravaalle viidelle vuodelle (jonka aikana voit monikymmenkertaistaa tai jopa tuhatpäistää sivuston kävijämäärät), kurssin hinnaksi jää enää 6,33 € eli edullisen lounaan hinta.

En kuitenkaan opi mitään...

SEO-kurssit on demottu niin selkeästi, että opit takuulla! Lähtötaso kurssille on matala, eikä sinun tarvitse tietää yhtään mitään hakukoneoptimoinnista. Kurssin tarkoituksena on nimenomaan opettaa sinulle, miten voit voittaa parhaita paikkoja Googlen tuloshaussa.

Haluaisin kysyä lisää kursseista

Voit soittaa meille (050 440 5686) tai varata puolen tunnin ilmaisen konsultointiajan suoraan kouluttajasi Marinellan kalenterista. Voit myös halutessasi lähettää meille sähköpostia osoitteeseen hi@marinellahimari.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

Varaa etäpalaveri
SEO-koulutus in-house kirjoittajille

Hakukoneoptimoinnin koulutus yrityksen sisällöntuottajille

Hakukoneoptimoinnin koulutus voidaan järjestää myös yrityksen omille työntekijöille. Panostamalla sisällöntuottajiesi SEO-osaamiseen voit olla varma, että myös tulosta syntyy.

Hakukoneoptimointi koulutus järjestetään etäkoulutuksena yhdessä sovittuna ajankohtana.

Hakukoneoptimoinnin koulutuksen aikana kurssilaiset oppivat SEO-kirjoittamisen taidon, minkä lisäksi kurssilaiset tuottavat kaksi hakukoneoptimoitua artikkelia, jotka SEO-konsultti tarkistaa ja validoi. Lopputulema käydään läpi kurssilaisten kanssa, ja materiaalit ovat tämän jälkeen suoraan valmiita julkaistaviksi yrityksen verkkosivustolla.

Lisäksi kurssilaiset saavat käyttöönsä hakukoneoptimoinnin oppaan, joka nivoo yhteen kurssin materiaalit.

Varaa etäpalaveri
hakukoneoptimointi
Hakukonelöydettävyys

MUM (Multitask Unified Model): Näin Google-haut muuttuvat vuonna 2022

MUM (Multitask Unified Model) muuttaa hakukoneiden maailmaa. Mutta mitä tämä…
Hakukonelöydettävyys

Pienen yrityksen suuri harppaus hakutuloksissa

SEO-projektit määritellään aina asiakkaan tarpeen mukaan ja käytössä olevat resurssit…
Hakukonelöydettävyys

Mitä kannibaalit tuplasisällöt tarkoittavat?

Mitä kannibaalit tuplasisällöt tarkoittavat? Ja miksi sinun pitäisi olla varma,…
tausta
Hakukonelöydettävyys

Tehokkaat SEO-titlet ja meta-kuvaukset

CTR, eli click through rate, on terminä monille tuttu maksetusta…

Kasva. Näy. Menesty.