Valokuvien muokkaus

Kaipaatko kuviisi tunnelmaa, seikkailuhenkeä ja katseet vangitsevia sävyjä? Otatko hyviä kuvia, mutta se viimeinen silaus puuttuu? Tai haluaisitko petrata taitojasi ja oppia käsittelemään kuvia itse?

Valokuvien muokkaus on hauskaa ja opettavaista puuhaa, eikä sen missään nimessä tarvitse olla vaikeaa. Näillä vinkeillä teet kuvista houkuttelevampia ja upeita, ja kun opit säätöjen salat, valokuvien muokkaus onnistuu helposti ja löydät pian oman tunnistettavan tyylisi. Minun kohdallasi se tarkoittaisi tummia ja erähenkisiä luontokuvia. Mikäli kuvaat pääsääntöisesti puhelimella, lue ihmessä vinkkini parhaista puhelimelle asennettavista kuvankäsittelyohjelmista.

Lightroom Presets

Moody Nature Lightroom Preset Set, 25€

Moody Nature Lightroom Preset Set sisältää 52 suosikki-presettiäni tummien ja tunnelmallisten luontokuvien käsittelyyn. Tilattuasi tuotteet toimitamme sinulle latauslinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Tilaa presetit

Forest Lightroom Preset Set, 15€

Forest Lightroom Preset Collection sisältää 12 suosikki-presettiäni tunnelmallisten metsäkuvien luomiseen. Tilattuasi presetit toimitamme latauskansion antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Tilaa presetit

Ota yhteyttä

+358 (0) 50 440 5686
hi@marinellahimari.fi
© 2021, Wilder Mind Media

Kasva. Näy. Menesty.