380 uutta sivustoa julkaistaan joka minuutti – löydytkö sinä Googlesta?

Lue lisää

Site Audit

Site Audit todentaa verkkosivuston kunnon hakukoneiden silmissä.

Click the button

WP-kotisivut

Helppokäyttöiset ja SEO-optimoitavat WordPress-verkkosivut yritykselle.

Click the button

Kilpailija-analyysi

Tiedä, miten kilpailijasi toimivat ja miten ohitat heidät Googlessa.

Click the button

Tulossa 02/2021

Luovan kirjoittamisen verkkokurssi

Onko kirjoittaminen intohimosi ja haluaisit kehittää taitojasi? Haaveiletko toimittajan urasta tai jopa oman kirjan julkaisemisesta? Jos vastasit yhteenkään edellä mainituista kyllä, tämä kirjoituskurssi on juuri sinua varten!

Luovan kirjoittamisen verkkokurssi tukee omaa persoonallista kirjoittajaminää. Kirjoituskurssin aikana opimme tunnistamaan omat vahvuudet, elävöittämään tekstiä ja kirjoittamaan kiinnostavia tarinoita, jotka pitävät lukijan otteessaan. Kirjoituskurssin pääteemana eivät siis ole pisteet eivätkä pilkut vaan usko ja halu syventää omaa osaamista ja nauttia luovan kirjoittamisen ilosta.


Lue lisää
Verkkokurssi

Tehokas kuusiosainen SEO-verkkokurssi

Haluaisitko oppia hakukoneoptimoimaan verkkosivusi itse? Tällä helppotajuisella ja näppärällä, kuusiosaisella hakukoneoptimoinnin verkkokurssilla opit kaikki tärkeimmät asiat yrityksesi verkkosivujen (ja blogin) hakukoneoptimoinnista.

Hakukoneoptimointikoulutuksen avulla parannat sivustosi löydettävyyttä Googlessa, tavoitat uusia asiakkaita, opit vinkkejä toimivien ja innostavien sisältöjen kirjoittamiseen sekä verkkosivustosi auktoriteetin kasvattamiseen.


Varaa paikkasi
Verkkokurssi

Oman aikataulun mukaan suoritettava SEO-verkkokurssi

Kuusiosainen SEO-verkkokurssi on sama kuin kuukausittain järjestettävä kurssi, mutta sen voi suorittaa valitsemassaan aikataulussa.

Hakukoneoptimointikoulutuksen avulla parannat sivustosi löydettävyyttä Googlessa, tavoitat uusia asiakkaita, opit vinkkejä toimivien ja innostavien sisältöjen kirjoittamiseen sekä verkkosivustosi auktoriteetin kasvattamiseen.


Osta kurssi
SEO

SEO-konsultointia oman tekemisen ja kysymysten tueksi

Etäyhteydellä suoritettavan, 60 minuutin pituisen konsultoinnin aikana käymme läpi verkkosivustosi näkyvyyden sekä tehokkaita toimenpiteitä, joiden avulla voit parantaa sivustosi näkyvyyttä Googlessa sekä tavoittaa uusia, potentiaalisia asiakkaita.

Voit myös kysyä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä liittyen hakukoneoptimointiin tai vaikka käydä läpi avainsanoja sekä sitä, mistä niitä voi etsiä – myös ilmaiseksi.


Varaa aika
SEO

Avainsana-analyysillä tavoitat potentiaaliset asiakkaat

Onko sisällöntuottaminen hallussa? Taidatko jo SEO-kirjoittamisen perusteet? Siinä tapauksessa tämä tuote on sinua varten! Avainsana-analyysi takaa sinulle valitsemasi määrän liiketoiminnallesi tärkeitä ja relevantteja avainsanoja, joiden avulla voit tuottaa verkkosivustollesi hakukoneista löydettäviä SEO-sisältöjä. Avainsana-analyysillä todennetaan siis nimenomaan ne termit, joilla tuotteitasi ja palveluitasi oikeasti haetaan.

Esimerkiksi; Osaisitko sanoa, kumpaa haetaan kuukaudessa 1300 kertaa ja kumpaa 320 kertaa: "kotisivut yritykselle" vai "verkkosivut yritykselle".


40 sanaa80 sanaa
Koulutukset

SEO-koulutus yritykselle

Kouluta sisällöntuottajistasi SEO-eksperttejä ja nosta liiketoimintasi Googlen kärkipaikoille! Kolmen tunnin pituinen (+ tarkastettavat kotitehtävät) hakukoneoptimoinnin SEO-koulutus järjestetään etänä sovittuna ajankohtana. Sisällöntuottajat saavat koulutuksen jälkeen käyttöönsä SEO-optimoinnin PDF-käsikirjan, joka nivoo yhteen kaikki kurssilla käydyt tiedot ja taidot, joiden pariin kirjoittajat voivat palata koska tahansa kurssin jälkeen.

Lähtötaso SEO-koulutukseen on matala: riittää, että kurssilaisilla on kirjoittaminen hallussa. Kurssin sisältö räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaan.


Lue lisää
SEO

Sivuston SEO-auditointi

SEO-auditoinnissa käydään läpi verkkosivujen nykytilanne, kaikki sivustolla jo julkaistu materiaali sekä se, miltä sivusto näyttää teknisesti ja sisällöllisesti Googlen silmissä. Verkkosivuston SEO-auditointi on PDF-muotoon tallennettu, sivuston laajuudesta riippuen arviolta 10-20 sivun mittainen kattava raportti, jossa määritellään hakukoneoptimoinnin kannalta tärkeät next stepit sekä niiden toteuttaminen tärkeysjärjestyksessä.


Tilaa auditointi
SEO

SEO-sisältöstrategia

SEO-sisältöstrategia määrittelee mitä sisältöjä ja avainsanoja seurataan, miten tuloksia seurataan ja kuinka saatuja tuloksia tulisi tulkita ja jalkauttaa oman verkkosisällöntuotannon tueksi, korjaamiseen ja kehitykseen.

Hyvin suunniteltu SEO-sisältöstrategia on tuloksia tuovan markkinoinnin perusta. SEO-sisältöstrategia selkeyttää hakukoneoptimoinnin lisäksi myös sisältömarkkinoinnin pitkän tähtäimen tekemistä sekä ansaittujen orgaanisten tulosten seurantaa. Hyvä SEO-strategia toimii myös monella tapaa koko digitaalisen markkinoinnin perustana: se huomioi kohderyhmät, ostoprosessin, käytössä olevat julkaisukanavat, yrtityksen kilpailijat sekä oman talon käytössä olevat resurssit.


Lue lisää