”Promise yourself to live your life as a revolution and not just a process of evolution.”


Anthony J. D’Angelo

Case Karttakeskus

Visuaalinen sisältökokonaisuus


Karttakeskuksen kanssa yhteistyössä toteutettu visuaalinen sisältökokonaisuus on uudenlainen ja tehokas tapa hyvän, löydettävän ja helposti päivitettävän sisällön tuottamiseen. Kokonaisuus on luontevasti rakennettu Karttakeskuksen kustantaman saman nimisen teoksen ympärille. Euroopan kansallispuistot -termille optimoitu sivu tavoittaa Googlen kautta aihetta etsivät reissaajat tarjoten hyvää ja hyödyllistä tietoa upeista matkakohteista. Mikä tärkeintä, sisältö sopii luontevasti myös Kaukokaipuuseen, sillä olen itsekin innokas Euroopan kansallispuistojen koluaja.

Kokonaisuuden tarkoituksena on jättää kävijälle positiivinen muistijälki, jonka ansiosta hän sekä palaa sisältöjen pariin että muistaa Karttakeskuksen, jonka kautta hän voi jatkossa hankkia kaikki tarvitsemansa kartat ja oppaat tulevalle matkalleen. Karttakeskus voi käyttää ja jakaa sisältöä omissa kanavissaan, samoin minä jaan sitä Kaukokaipuun kanavissa.

 

REISSAA FIKSUSTI

Ulkoministeriön ja Madventuresin Reissaa fiksusti -sarjassa pureudutaan suomalaismatkailijoiden suosikkikohteisiin ja tuoreisiin tulokkaisiin matkustusturvallisuuden näkökulmasta. Sarjan lähettiläs on Kaukokaipuu-matkablogin kirjoittaja ja seikkailja Marinella Himari.

Asiakas: Ulkoministeriö

LOMAHAASTE

“Kaukokaipuun Nella otti Lomahaasteen vastaan kansainvälisenä metsien päivänä, kotiseudulla vieraillessaan ja maailman matkailupäivänä, jolloin hän kirjoitti arvostuksestaan kotimaan luontoa kohtaan ja ensi vuoden matkahaaveistaan.

Asiakas: Työ- ja elinkeinoministeriö

VISIT KOTKA-HAMINA

Kaukokaipuun ja blogin some-kanavat sekä @suomiretki-tilin kattanut kotimaanmatkailua edistävä sisältöyhteistyö toteutettiin Visit Kotka-Haminalle. Onnistunut blogiyhteistyö poiki myös toisen projektin yhdessä Visit Virolahden kanssa.

Asiakas: Visit Kotka-Hamina