Sisältösuunnittelu

Case Karttakeskus

Visuaalinen sisältökokonaisuus


Karttakeskuksen kanssa yhteistyössä toteutettu visuaalinen sisältökokonaisuus on uudenlainen ja tehokas tapa hyvän, löydettävän ja helposti päivitettävän sisällön tuottamiseen. Kokonaisuus on luontevasti rakennettu Karttakeskuksen kustantaman saman nimisen teoksen ympärille. Euroopan kansallispuistot -termille optimoitu sivu tavoittaa Googlen kautta aihetta etsivät reissaajat tarjoten hyvää ja hyödyllistä tietoa upeista matkakohteista. Mikä tärkeintä, sisältö sopii luontevasti myös Kaukokaipuuseen, sillä olen itsekin innokas Euroopan kansallispuistojen koluaja.

Kokonaisuuden tarkoituksena on jättää kävijälle positiivinen muistijälki, jonka ansiosta hän sekä palaa sisältöjen pariin että muistaa Karttakeskuksen, jonka kautta hän voi jatkossa hankkia kaikki tarvitsemansa kartat ja oppaat tulevalle matkalleen. Karttakeskus voi käyttää ja jakaa sisältöä omissa kanavissaan, samoin minä jaan sitä Kaukokaipuun kanavissa.


MAD COOK SHOW

Sisältösuunnitelma, sisällöntuotto ja julkaisut Mad Cook Shown ensimmäisellä tuotantokaudella. Madventuresin ja Docventuresin some-kanavien sisällöntuotanto ja ylläpito.

REISSAA FIKSUSTI

Ulkoministeriölle GimmeYaWalletin kautta tuottamassani Reissaa fiksusti -artikkelisarjassa paneudutaan kymmeneen maahan, joihin suomalaiset matkustavat eniten.