This is custom heading element

This is custom heading element

SEO-verkkokurssin oppien avulla parannat sivustosi löydettävyyttä Googlessa, tavoitat uusia asiakkaita ja opit vinkkejä toimivien ja innostavien sisältöjen kirjoittamiseen sekä sivuston auktoriteetin rakentamiseen.

Verkkokurssi koostuu kuudesta videojaksosta sekä visualisoidusta teksimateriaalista ja lopputyöstä. Kurssihintaan sisältyy myös tukikuukausi, joka alkaa kurssin päättymisestä.

[vc_separator]

This is custom heading element

This is custom heading element

This is custom heading element

This is custom heading element

Lyhyesti: Miksi SEO-verkkokurssi on myös juuri sinua varten?

Hakukoneoptimointi eli sivuston sisällön optimointi, tuttavallisemmin SEO (Search Engine Optimization), tarkoittaa yrityksen löydettävyyden parantamista sekä verkkosivuston auktoriteetin rakentamista hyvien ja hyödyllisten, hakukoneoptimoitujen sisältöjen avulla.

Sivuston optimoinnilla haetaan näkyvyyttä Googlen maksuttomista eli orgaanisista hakutuloksista. Hakukoneoptimointi kasvattaa sivuston liikennettä sekä liidien ja kaupan määrää brändin tunnettuuden ohella.

Hyvin toteutettu verkkosivuston hakukoneoptimointi nostaa yrityksesi, tuotteesi ja tuottamasi palvelut orgaanisesti (ilman mainosrahaa) Googlen ensimmäiselle tulossivulle, jolloin myös uudet potentiaalit asiakkaat löytävät luoksesi. Sisältöjen hakukoneoptimointi perustuu lisensoidulla ohjelmalla valituille avainsanoille.

Esimerkiksi; Osaisitko sanoa, kumpaa haetaan kuukaudessa 1300 kertaa ja kumpaa 320 kertaa: ”kotisivut yritykselle” vai ”verkkosivut yritykselle”.

Hakukoneoptimointi myynnin ja liiketoiminnan tukena

Hakukoneoptimointi on tärkeä osa jokaista liiketoimintaa, sillä hakukoneoptimoiduilla sisällöillä voidaan tavoittaa kaikkein potentiaalisimmat asiakkaat eli he, jotka etsivät tietoa tarjoamastasi palvelusta.

Orgaaniseksi näkyvyydeksi (ansaituksi näkyvyydeksi) kutsutaan niitä sisältöjä, jotka nousevat Googlen kärkipaikoille ilman maksullista SEM-mainontaa. Orgaaniset tulokset myös takaavat verkkosivuston jatkuvan kävijävirran ja kasvattavat näin brändin tunnettuutta.

Tulokset puhuvat puolestaan

Alla olevan kuvan graafi kertoo asiakkaan verkkosivuston SEO-näkyvyyden kehityksen tammikuusta 2020 alkaen, jolloin sivuston järjestelmällinen ja jatkuva hakukenoptimointi on aloitettu. Tämä tarkoittaa muun muassa tunnistetuille avainsanoille tuotettuja uusia tekstejä ja vanhojen, jo julkaistujen sisältöjen stilisointia, sivuston auktoriteetin rakentamista sekä teknisten haasteiden korjaamista.

Googlesta löytyvien sijoitusten määrä on lähes kolminkertaistunut.

[vc_single_image media=”84503″ media_width_percent=”100″ media_title_uppercase=””]

★ Tarjous! SEO-verkkokurssi 80 € (norm. 160 €)

Suositulle SEO-verkkokurssille on osallistunut sisällöntuottajia niin elintarvikealan, terveyden ja hyvinvoinnin, matkailun, kampaamo- ja kauneuspalveluiden, vähittäismyynnin kuin omia sisällöntuotannon palveluita tarjoavista yrityksistä. Kurssipalaute on ollut hyvää ja itse kurssi on todettu selkeäksi, silmiä avaavaksi ja ennen kaikkea hyvin opettavaiseksi – sellaiseksi, että sen avulla todella ymmärtää, mitä sisällöllinen ja tekninen hakukoneoptimointi tarkoittaa.

Varaa paikkasi, sillä kuukausittain järjestettävälle kurssille on paikkoja rajoitetusti.

Seuraavat kurssit järjestetään: 24.8., 14.9. ja 5.10. Voit valita kurssiajankohdan tuotteen ostaessasi.

[vc_single_image media=”3752″ media_width_percent=”100″ media_ratio=”one-one” alignment=”right” media_link=”url:https%3A%2F%2Fmarinellahimari.fi%2Fproduct%2Fseo-verkkokurssi%2F||target:%20_blank|”]

This is custom heading element

This is custom heading element

[vc_separator][vc_button button_color=”accent” size=”btn-xl” border_width=”0″ link=”url:https%3A%2F%2Fmarinellahimari.fi%2Fproduct%2Fseo-verkkokurssi%2F||target:%20_blank|”]Varaa paikkasi[/vc_button]

SEO-KURSSIN AIKANA OPIT

★ Ymmärtämään, miten SEO toimii
★ Hakukoneoptimoinnin perusteet
★ Tuottamaan hakukoneoptimoituja sisältöjä sivuillesi ja/tai blogiisi
★ Käymään läpi verkkosivusi heikkoudet ja parantamaan niitä
★ Käymään läpi aiemmin julkaistut sisällöt ja parantamaan niitä
★ Nostamaan sivujesi mainetta Googlen silmissä
★ Löytämään avainsanat, joilla asiakkaat etsivät palveluitasi ja tuotteitasi
★ Nopeuttamaan sivujesi latausaikaa, joka vaikuttaa merkittävästi näkyvyyteen
★ Ymmärtämään, miksi sivusto tarvitsee sekä sisäisiä että ulkoisia linkkejä
★ Käyttämään Google Analyticsia ja ymmärtämään sen tärkeimpiä mittareita: käynnit, sivulataukset, kesto ja välitön poistumisprosentti
★ Suunnittelemaan sivustosi rakenteen hakukone- ja käyttäjäystävälliseksi
★ Muutamia helppoja ja oivaltavia tapoja luovan tekstin tuottamiseen
★ Optimoimaan jaot sosiaalisen median kanaviin

SEO-VERKKOKURSSI PITÄÄ SISÄLLÄÄN

★ Sähköpostituen koko kurssin ajan ja kuukauden sen jälkeen
★ Kaikki edellä mainitut aiheet ymmärrettävässä ja helposti opittavassa muodossa
★ Seitsemän suomenkielistä jaksoa, joissa jokaisessa käydään videolla ja tekstein selkeästi läpi kunkin jakson aiheet ja tehtävät
★ Yritystoiminnallesi parhaiten soveltuvat ja tehokkaimmat 20 avainsanaa
★ Koosteen verkkosivustosi nykyrakenteesta/sisällöstä, jonka avulla jo julkaistuja sisältöjä on helpompi alkaa korjaamaan
★ Lopputehtävän, jossa sinä tuotat optimoidun sisällön, jonka minä korjaan ja tarkistan. (:
★ Hakukoneoptimoinni PDF-opaskirjan, jonka avulla voit jatkossa tuottaa hyviä, hyödyllisiä ja löydettäviä sisältöjä

ASIAKASPALAUTETTA SEO-VERKKOKURSSISTA

“Vaikka oon jokseenkin perusasioista perillä, niin tää jotenkin tosi hyvin selkeyttää ja kristallisoi ajatuksia ja tuo samalla uutta tietoa. Oon ihan innoissani tästä!”

“Kiitos hyvästä seo-verkkokurssista, jonka ansiosta sivuni ovat nousseet Googlen ensimmäiselle sivulle!” Marissa Savolainen, CEO, Green House Wear

“Kurssi on superhyvä ja selkeä, ja sua on miellyttävää kuunnella!”

“Kävin kurssisi ja tein kuten ohjeistettiin, nyt tuotesivuni ovat nousseet Googlen etusijoille. Iso kiitos ja kaikkea hyvää jatkoon!”

“Kurssisi on ollut upea, monipuolinen, rakentavasti ohjautuva ja sisältää paljon käytännön tekemistä ja hoksaamisia, joista on jatkossa vain ja ainoastaan hyötyä!”

“Ensimmäistä kertaa ymmärsin, mitä SEO oikeasti tarkoittaa. Saat minulta täydet viisi tähteä, kiitos!”

“Kurssipalautteena voin sanoa, että oli todella iso hyöty kurssista! Ihanan helpot ohjeet ja selkeästi käyty läpi asiat. Sähköpostiapuna olit korvaamaton ja tietotaito on kohentunut huomattavasti kurssin aikana. Oon todella tyytyväinen että kurssin ostin, kevään paras sijoitus.” 🙂

Lue hakukoneoptimoinnista lisää täällä.

This is custom heading element

This is custom heading element

SEO-kurssin kouluttajana toimii WILDER MIND MEDIA:n perustaja ja luovan alan yrittäjä Marinella ”Monni” Himari. Marinella on ammatiltaan pitkän linjan sisältöstrategi ja SEO-konsultti sekä luontokuvaaja, retkeilytoimittaja ja kirjailija sekä Suomen palkituimman matkablogin kirjoittaja. Marinella on työskennellyt hakukoneoptimoinnin parissa vuodesta 2009, ja hänellä on hallussaan yksi Suomen pisimmistä työhistorioista SEO:n parissa. Uskon, että haluat myös lukea mistä ja miten kaikki alkoi, joten klikkaa itsesi hetkeksi tänne.

Himarilla on laaja työkokemus ja ymmärrys eri kokoisten, niin Suomessa kuin kansainvälisesti toimivien yritysten sparraajana ja konsulttina.

Marinella rakastaa perhokalastusta ja inspiroituu erällä liikkumisesta sekä etenkin luonnon pienistä yksityiskohdista, joita nähdään usein hänen ottamissaan valokuvissa. Oman yrityksen perustaminen vuonna 2010 on myös mahdollistanut muuton Pohjois-Norjaan, jossa hän tällä hetkellä asuu miehensä kanssa omaa perunamaata viljellen ja pohjoista omavaraisuutta harjoittaen.