[vc_empty_space empty_h=”1″]

This is custom heading element

Nuotion tuoksu ja napsunta. Kytevän hiilloksen hyvä, syvä huokaisu. Taustalla talviset tunturit, joiden muodot ovat kuin riekon selän kaunis kaari, tai joki, jonka vireissä, välkkeissä ja läikähdyksissä elää niin monen kalaan menneen tarina.

WILDER MIND MEDIA tuottaa vahvoja ja luovia sekä hakukoneista löydettäviä tunteikkaita sisältöjä; kuvitettuja tarinoita, jotka vievät kuluttajan keskelle tummaa korpea tai raikkaisiin tunturituuliin, virtaavan veden äärelle ja hetkeen, jossa voi rauhoittua arjen hälinästä.

WILDER MIND MEDIA:n ydinosaamista on kotimaanmatkailun ja kalastusmatkailun kehittäminen, näyttävät kuvatuotannot sekä mieleenpainuva tarinankerronta, jonka avulla pyrimme vahvistamaan ihmisten luontosuhdettä ja luonnon monimuotoisuuden arvottamista. Koulutamme, sparraamme ja luomme tehokkaita ja toimivia sisältökonsepteja yhdessä erilaisten tahojen, organisaatioiden ja yritysten kanssa.

Ota yhteyttä:
Marinella Himari, CEO & Creative
marinella@wildermind.fi

[vc_empty_space empty_h=”1″]
[vc_empty_space empty_h=”1″]

This is custom heading element

This is custom heading element

Marinella Himari on pitkän linjan Senior Content Strategist & Senior SEO Consultant, sekä maanläheisemmin ja edellä mainittujen lisäksi tunnettu luontokuvaaja, retkeilytoimittaja ja kirjailija. WILDER MIND MEDIA (osa Havulaavu Oy:n perhettä) tuottaa ja toteuttaa vihreitä arvoja ja kotimaanmatkailua edistäviä sisältöjä sekä positiivista muutosviestintää visuaalisesti vahvojen ja hakukoneista löydettävien sisältöjen avulla.

WILDER MIND MEDIAn takaa löytyy pieni ja tehokas joukkue. Toteutamme visuaalisesti vahvoja kuva- ja videotuotantoja, sisältö- ja some-strategioita, sosiaalisen median kampanjoita, sekä laajempia kotimaanmatkailua edistäviä sisältökokonaisuuksia.

Edellä mainittujen lisäksi järjestämme räätälöityjä koulutuksia asiakkaan tarpeet huomioiden. Koulutusten aiheita ovat luova kirjoittaminen, hakukoneoptimointi, sisältö-workshopit, luovat kirjoittaminen ja valokuvaus.

[vc_empty_space empty_h=”1″]

This is custom heading element

DISCOVER MUONIO / VISIT LEVI / SUOMEN LATU / METSÄHALLITUS / VISIT FINLAND / FINNAIR / SUOMEN ULKOMINISTERIÖ / SUOMEN SISÄMINISTERIÖ / TE-TOIMISTO / DOCVENTURES / MADVENTURES / RIIHIMÄEN ERÄMESSUT / SALPAUSSELKÄ GEOPARK / YLITORNION KUNTA / XAMK-DIGILOIKKA / KARTTAKESKUS / SUOMEN KIRJALLISUUDEN SEURA / SEKSPO / KUUSAMON JUUSTO / FJÄLLRÄVEN / MARTTIINI / SASTA CLOTHING / KUPILKA / SIGMA LENSES — SINÄ?

[vc_empty_space empty_h=”2″]