Marinella "Monni" Himari


Seikkailija, luontokuvaaja ja outdoor–toimittaja, vahvoilla näytöillä varustettu SEO-konsultti, ja sydämeltään sitä ainaista ennätys-harria haikaileva perhokalastaja

Visuaalisesti vahvoja sisältöjä

Hei, ja tervetuloa sivustolleni! Nimeni on Marinella, ja olen Suomesta Lofoottien reunalle Vesterålenin saaristoon muuttanut outdoor-toimittaja, luontokuvaaja ja tuleva eräkirjailija: esikoisteokseni Suomen luonnosta taltioimistani tarinoista ja valokuvista julkaistaan syksyllä 2019. Kirjoittamisen lisäksi suunnittelen, toteutan ja tuotan visuaalisesti vahvoja sisältöjä kuvien ja videoiden muodossa. Vahvuuksiani ovat kerronnalliset, lokaatiossa toteutettavat tuotekuvaukset sekä dokumentaarinen sisällöntuotanto.

Hakukoneoptimointi / sisältöstrategiat

Kaiken eräilyn ohella työskentelen SEO-konsulttina ja sisältöstrategina. Vahva, nykyisellään jo yhdeksän vuoden mittainen urani hakukoneoptimoinnin maailmassa on varmasti maamme vanhimpia: minulla on ollut ja on ilo työskennellä monenlaisten verkko- ja sisältöprojektien parissa niin suomalaisten kuin kansainvälisten asiakkuuksien kanssa. Tällä hetkellä vedän myös omaa hakukoneoptimoinnin verkkokurssia, ja koulutan eri toimialojen omia sisällöntuottajia kirjoittamaan hakukoneista löydettäviä sisältöjä.

Luovat sisällöt ja some

Matkustin kymmenen vuotta löytääkseni lähelle: Suomen palkituimman matkablogin, Kaukokaipuun, tarinat jäivät Suomeen, jossa ne nykyisivin syntyvät Lapin erämailla, tuulisilla tuntureilla, vetisillä soilla ja kalaisten jokien varsilla, autiotupien hämärässä ja nuotion rätinässä.

Oman @nellahimari-tilini lisäksi ylläpidän yli 52 000 seuraajan @suomiretki-tiliä, jonka tarkoituksena on jakaa kotimaanmatkailun ilosanomaa ja innostaa suomalaiset tutkimaan kotimaansa kohteita. keväällä 2014 perustetun Suomiretki-tempauksen alla on jaettu jo yli 186 000 #suomiretki-kuvaa. Mikäli kaipaat sparrailu-apua Instaan tai vaikka somepäällikköä, kurkkaa tänne!