WILDER MIND MEDIA

Marinella "Monni" Himari

Olen ammatiltani sisältöstrategi ja SEO-konsultti sekä luontokuvaaja ja retkeilytoimittaja. WILDER MIND MEDIA tuottaa ja toteuttaa vihreitä arvoja ja kotimaanmatkailua edistäviä sisältöjä sekä positiivista muutosviestintää visuaalisesti vahvojen ja hakukoneista löydettävien sisältöjen kautta.

WILDER MIND MEDIA:n takaa löytyy pieni mutta tehokas joukkue, joka taipuu moneen: tuotekuviin, videotuotantoihin, sosiaalisen median kampanjoihin ja niiden suunnitteluun sekä suurempien, kotimaanmatkailua edistävien hankkeiden toteuttamiseen.

ASIAKKUUKSIA: SUOMEN LATU / METSÄHALLITUS / VISIT FINLAND / FINNAIR / SUOMEN ULKOMINISTERIÖ / SUOMEN SISÄMINISTERIÖ / DOCVENTURES / MADVENTURES / TIEDEKESKUS PILKE / RIIHIMÄEN ERÄMESSUT / KARTTAKESKUS / KUUSAMON JUUSTO / SIGMA LENSES — SINÄ?

VISUALS

Tarvitsetko visuaalisesti vahvoja valoakuvia ja luovia tarinoita?

Lue lisää

Luontokuvaus ja workshopit

Syötteen kansallispuistossa 6/19 ja 9/19 järjestämäni luontokuvauskurssit myytiin loppuun, mutta valitettavasti vuodelle 2020 suunnitellut kurssit on jouduttu siirtämään koronaviruspandemian vuoksi.

Hakukoneoptimointi ja sisältöstrategiat

Kaiken eräilyn ohella työskentelen SEO-konsulttina ja sisältöstrategina. Vahva, nykyisellään jo yhdeksän vuoden mittainen urani hakukoneoptimoinnin maailmassa on varmasti maamme vanhimpia: Minulla on ollut ja on ilo työskennellä monenlaisten verkko- ja sisältöprojektien parissa niin suomalaisten kuin kansainvälisten asiakkuuksien kanssa. Tällä hetkellä vedän myös omaa hakukoneoptimoinnin verkkokurssia, ja koulutan eri toimialojen omia sisällöntuottajia kirjoittamaan hakukoneista löydettäviä sisältöjä.

Luovat sisällöt ja some

Matkustin kymmenen vuotta löytääkseni lähelle; KAUKOKAIPUUn, Suomen palkituimman matkablogin tarinat jäivät pääsääntöisesti kotimaahan, jossa ne nykyisin syntyvät Lapin erämailla, tuulisilla tuntureilla, vetisillä soilla ja kalaisten jokien varsilla, autiotupien hämärässä ja nuotion rätinässä.

Oman @monnihimari-tilini (16k seuraajaa) lisäksi ylläpidän 56 900 seuraajan @suomiretki-tiliä, jonka tarkoituksena on jakaa kotimaanmatkailun ilosanomaa ja innostaa suomalaiset tutkimaan kotimaansa kohteita. keväällä 2014 perustetun Suomiretki-tempauksen alla on jaettu jo yli 229 000 #suomiretki-kuvaa. Mikäli kaipaat sparrailu-apua Instaan tai vaikka somepäällikköä yrityksellenne, kurkkaa tänne!