Marinella "Monni" Himari


Seikkailija, luontokuvaaja ja outdoor–toimittaja, vahvoilla näytöillä varustettu SEO-konsultti, ja sydämeltään sitä ainaista ennätys-harria haikaileva perhokalastaja

Visuaalisesti vahvoja sisältöjä

Hei, ja tervetuloa sivustolleni! Nimeni on Marinella, ja olen Suomesta Lofoottien pohjoispuolelle Vesterålenin saaristoon muuttanut outdoor-toimittaja, luontokuvaaja ja tuleva eräkirjailija: esikoisteokseni Suomen luonnosta taltioimistani tarinoista ja valokuvista julkaistaan syksyllä 2019. Kirjoittamisen lisäksi suunnittelen, toteutan ja tuotan visuaalisesti vahvoja sisältöjä kuvien ja videoiden muodossa. Vahvuuksiani ovat kerronnalliset, lokaatiossa toteutettavat tuotekuvaukset sekä dokumentaarinen sisällöntuotanto.

Medianostot

Muutamia mukavia nostoja aiemmista haastatteluista:

YLE Aamu-TV / Retkeilyn suosio nousussa – näin se käy!
Suomen Luonnonsuojeluliitto / Kansallispuistot kuuluvat kaikille
YLE Uutiset / Nuoret naiset innostuivat luonnosta – satumainen kuva somessa sysää ihmiset vaellukselle
Nuorten Luonto / Matka maata pitkin on seikkailu
Vapaa-ajan kalastaja / Vavan varressa: Marinella Himari
YLE.fi / Marinella Himari ja muut bloggaajat inspiroivat retkeilemään
YLE Aamu-TV / Matkabloggarien vinkit kesäreissuihin
YLE Aamu-TV / 8 upeaa matkakohdetta, joissa on väljempää
YLE Puhe / Luontoretkeilyn monet kasvot
Hämeen Sanomat / Matkabloggari ihastui Suomeen

Luontokuvaus ja workshopit

Ensimmäinen luontokuvauskurssini Syötteen kansallispuistossa (7.-9.6.2019) myytiin loppuun ja on saanut aivan ihanaa palautetta, kiitos siitä! Syksyn vastaavalle kurssiosuudelle onkin jäljellä enää 3 paikkaa. Tervetuloa opiskelemaan kanssani luontokuvauksen taitoja 20.-22.9. Syötteen kansallispuistoon!

Kurkkaa myös 17.8. Nuuksion kansallispuistossa järjestämäni Tunnelmallisten luontokuvien käsittelykurssi (60€) ja Syötäviä retkiruokakuvia -kuvauskurssi (40€). Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa varata paikkansa ajoissa.

Ylläpidän omaa luontokuvapankkia, minkä ohella teen myös paljon kuvauskeikkoja monenlaisille asiakkuuksille.

Sisältöyhteistyö

Toteutan kanavissan myös sisältöyhteistöitä, mikäli ja kun aiheet liittyvät vahvasti kotimaanmatkailuun tai retkeilyyn. Voit lukea sisältöyhteistöistä lisää tältä sivulta.

Hakukoneoptimointi ja sisältöstrategiat

Kaiken eräilyn ohella työskentelen SEO-konsulttina ja sisältöstrategina. Vahva, nykyisellään jo yhdeksän vuoden mittainen urani hakukoneoptimoinnin maailmassa on varmasti maamme vanhimpia: minulla on ollut ja on ilo työskennellä monenlaisten verkko- ja sisältöprojektien parissa niin suomalaisten kuin kansainvälisten asiakkuuksien kanssa. Tällä hetkellä vedän myös omaa hakukoneoptimoinnin verkkokurssia, ja koulutan eri toimialojen omia sisällöntuottajia kirjoittamaan hakukoneista löydettäviä sisältöjä.

Luovat sisällöt ja some

Matkustin kymmenen vuotta löytääkseni lähelle: Suomen palkituimman matkablogin, Kaukokaipuun, tarinat jäivät Suomeen, jossa ne nykyisin syntyvät Lapin erämailla, tuulisilla tuntureilla, vetisillä soilla ja kalaisten jokien varsilla, autiotupien hämärässä ja nuotion rätinässä.

Oman @nellahimari-tilini lisäksi ylläpidän yli 52 000 seuraajan @suomiretki-tiliä, jonka tarkoituksena on jakaa kotimaanmatkailun ilosanomaa ja innostaa suomalaiset tutkimaan kotimaansa kohteita. keväällä 2014 perustetun Suomiretki-tempauksen alla on jaettu jo yli 196 000 #suomiretki-kuvaa. Mikäli kaipaat sparrailu-apua Instaan tai vaikka somepäällikköä yrityksellenne, kurkkaa tänne!