6.-8.3.2020, ROVANIEMI

LUOVAN KIRJOITTAMISEN KURSSI


Kirjoittaessasi luot maailmaa, jossa kaikki lepää sanojesi varassa.

Et pysty vaikuttamaan tekstiäsi lukevan ihmisen mielialaan tai tulkintaan esimerkiksi musiikin, kosketuksen tai onnistuneen näyttelijäsuorituksen voimin, sillä toimit yksin. Mutta herättämällä tekstin eloon rikkain sanakääntein sekä kauniiden lauserakenteiden ja vahvojen synonyymien avulla saat lukijat haistamaan, maistamaan, näkemään ja kuulemaan. Parhaassa tapauksessa saat heidät myös tuntemaan.

Kirjoittaessasi et kirjoita vain yhtä tarinaa, sillä kirjoitat jokaisen lukijan tarinan: me kaikki luemme tekstistä oman menneisyytemme, nykyhetkemem ja tulevaisuutemme. Me asetamme itsemme tekstiisi, ja me joko päästämme tekstisi ihon alle tai sitten emme.

Kirjoittaessasi luot myös raamit, joiden sisällä tarinat itse luovat merkityksensä. Sinun pitää vain uskaltaa kirjoittaa, minkä jälkeen sinun pitää uskaltaa julkaista.

ÄLÄ SUOTTA EMMI. Osallistuaksesi kurssille sinun ei tarvitse olla kokenut konkari tai julkaisija – riittää, että haluat kehittyä kirjoittajana ja sanataiteilijana sekä luoda teksteihisi kaivattua syvyyttä ja tunnelmaa. Samoin pätee kaikki edellä mainittu myös Sinuun, joka jo julkaiset tekstejäsi. Joten tervetuloa luovan kirjoittamisen kurssille, miltä tasolta tahansa!


Lue lisää


VALOKUVAUSKURSSIT

Valokuvauskurssien aikana opiskelemme maisemien, luonnon detaljien sekä vastavalon, tähtitaivaan ja revontulten kuvaamista. Järjestämme kurssilaisten kanssa valokuvanäyttelyn Syötteen luontokeskuksessa vuonna 2020.

Lightroom Presets

Moody Nature Lightroom Preset Collection contains 52 favorite presets of mine for creating dark and ambient tones for nature pictures. Click to buy!

SEO-VERKKOKURSSI

Haluaisitko oppia hakukoneoptimoimaan verkkosivusi itse? Tällä helppotajuisella ja näppärällä, seitsemänosaisella hakukoneoptimoinnin verkkokurssilla opit kaikki tärkeimmät asiat yrityksesi verkkosivujen (ja blogin) hakukoneoptimoinnista. Osta paikkasi kurssille!

Luontokuvaaja ja retkeilytoimittaja

Marinella "Monni" Himari


“Promise yourself to live your life as a revolution
and not just a process of evolution.”
Anthony J. D’Angelo

Hei, ja tervetuloa sivustolleni! Olen Marinella, tuttavallisemmin Monni, Norjanmeren rannalle pieneen punaiseen puilla lämpiävään mökkiin muuttanut luontokuvaaja, retkeilytoimittaja, sisältöstrategi ja SEO-konsultti. Suunnittelen, toteutan ja tuotan visuaalisesti vahvoja sisältöjä kuvien ja tekstien muodossa – vahvuuksiani ovat kerronnalliset, lokaatiossa toteutettavat tuotekuvaukset sekä dokumentaarinen sisällöntuotanto. Voit seurata elämääni Pohjois-Norjassa myös Instagramin puolella.


Asiakaspalautetta

 • ★★★★★
  Opettavainen luontokuvauskurssi upeissa puitteissa. Mahtavat oppaat, mukava samanhenkinen porukka. Sain yksilöllistä apua kamerani kanssa ja vinkkejä miten hyödyntää sen ominaisuuksia paremmin. Opin katsomaan luontoa uusista näkökulmista ja taltioimaan niitä kameralle. Lähtisin ehdottomasti uudelleen! Kurssin jälkeen pidetty kuvankäsittelysessio viimeisteli kokonaisuuden, ja osaan nyt paremmin luoda kuviini oikeanlaisen tunnelman.
  Anna
 • ★★★★★
  Kurssipalautteena voin sanoa, että oli todella iso hyöty kurssista! Ihanan helpot ohjeet ja selkeästi käyty läpi asiat. Sähköpostiapuna olit korvaamaton ja tietotaito on kohentunut huomattavasti kurssin aikana. Oon todella tyytyväinen että kurssin ostin, kevään paras sijoitus. (:
  Marita
 • ★★★★★
  Kävin kurssisi ja tein kuten ohjeistettiin, nyt tuotesivuni ovat nousseet Googlen etusijoille. Iso kiitos ja kaikkea hyvää jatkoon!
  Minna K.
 • ★★★★★
  Kiitos hyvästä kurssista, jonka ansiosta sivuni ovat nousseet Googlen ensimmäiselle sivulle!
  Marissa
 • Kurssipalautteena voin sanoa, että oli todella iso hyöty kurssista! Ihanan helpot ohjeet ja selkeästi käyty läpi asiat. Sähköpostiapuna olit korvaamaton ja tietotaito on kohentunut huomattavasti kurssin aikana. Oon todella tyytyväinen että kurssin ostin, kevään paras sijoitus. 🙂
 • Ensimmäistä kertaa ymmärsin, mitä SEO oikeasti tarkoittaa. Saat minulta täydet viisi tähteä, kiitos!
  Kurssipalaute, 5/2018
 • Kurssisi on ollut upea, monipuolinen, rakentavasti ohjautuva ja sisältää paljon käytännön tekemistä ja hoksaamisia, joista on jatkossa vain ja ainoastaan hyötyä!
  Kurssipalaute, 2/2018
 • Kiitos hyvästä ja tehokkaasta kurssista, jonka ansiosta kotisivuni ovat nousseet Googlen ensimmäiselle sivulle toivotuin hakusanoin.
  Marissa Savolainen, Green House Wear
 • ★★★★★
  Kiitos hyvästä preset setistä! Sain luotua juuri sellaisia kuvia kun toivoinkin.
  Juha H.
 • ★★★★★
  Opettavainen ja koko rahan arvoinen luontokuvauskurssi! Kurssi oli suunniteltu hyvin ja kuvaamiselle eri paikoissa kansallispuistoa oli hyvin aikaa. Kurssilla oli myös tarpeeksi vähän kurssilaisia, niin sain myös yksilöllisiä vinkkejä esimerkiksi luontokuvien sommitteluun. Lähtisin ehdottomasti uudestaan!
  Eveliina
 • Loistava kurssi ja mahtava porukka. Kurssilla oli mukavat puitteet kansallispuistossa ja kuvausvinkit ja ohjeet todellakin auttoi paremmaksi kuvaajaksi. Jokaisen erilaiset kokemustasot ja kuvausvälineet otettiin mielestäni myös hyvin huomioon. Ohjaus oli myös oikein selkeää ja jäi hyvin mieleen. Suosittelen! 🙂