Kasva. Näy. Menesty.

Tulokset puhuvat puolestaan. Mutta toki mekin haluamme sanoa jotain.

Olemme luotettava strateginen kumppanisi tulospohjaiseen liiketoiminnan kasvattamiseen orgaanisen löydettävyyden avulla.

Tuloksellista SEO-työtä B2C- ja B2B-sektorilla

Työskentelemme sekä B2C- että B2B-toimijoiden kanssa monilla eri toimialoilla. SEO-startti ja SEO-boost palveluiden lisäksi monet projektit ovat kasvaneet pitkiksi asiakassuhteiksi.

Tavoitteemme on selkeä: se on nostaa yrityksesi Googlen parhaille orgaanisille sijoituksille ilman maksettua mainontaa.

Toki SEO ja SEM kulkevat käsikädessä, ja saat tilattua kauttamme kampanjoita ja lanseerauksia vauhdittavia SEM-palveluita.


Tutustu asiakkaisiimme »

Yksikään SEO-projekti ei ole liian pieni

Tärkeintä on, että SEO-projekti aloitetaan.

Asiakaskuntamme on laaja, ja olemme saaneet työskennellä niin kotimaisten kuin kansainvälisten toimijoiden (yhteisöt ja virastot), brändien ja verkkokauppojen parissa.

Emme myöskään unohda pienyrittäjiä, joita haluamme auttaa kasvamaan orgaanisen hakukonelöydettävyyden avulla.


Lue menestystarinoita »

Miksi valita SEOhub tulospohjaisen SEO-työn kumppaniksi?

Asiakkainamme on sekä B2C että B2B toimijoita hyvinkin erilaisilta toimialoilta. Haluamme rakentaa pitkiä asiakassuhteita ja olemme onnistuneet siinä. Asiakkaitamme yhdistää halu olla asiakkailleen saavutettavissa ja läsnä digitaalisten ratkaisujen sekä mainonnan keinoin.

1. Asiakas on aina keskiössä

Olet meille tärkeä. Haluamme ymmärtää liiketoimintasi sekä lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteesi. Meidän maali on sinun maalisi. Jokaisella on omat yksilöidyt tarpeet, jotka haluamme ottaa huomioon, että voimme tarjota parhaat mahdolliset ratkaisut. Asiakkaanamme ymmärrät, mitä teemme ja miksi. Lavea digitaalisten palveluiden tarjoama helpottaa arkeasi, kun kaikki markkinointiin liittyvä on mahdollista saada saman katon alta.

2. Kokemus, näkemys ja ammattitaito

Meillä on SEO:sta 14+ vuoden kokemus. Työssämme yhdistyvät vahva näkemys, digitaalisen markkinoinnin kokemus sekä asiakas- ja liiketoimintaymmärrys.

3. SEO-kokemus: satoja asiakkaita ja paljon dataa

Konsultointia, sparrausta ja SEO-strategioita sadoille asiakkaille. Näihin projekteihin on mahtunut paljon:

  • Olen nähnyt ja päässyt tutkimaan lukemattoman määrän sivustojen ja verkkokauppojen analytiikkaa.
  • Samoin olen päässyt auditoimaan monenlaisia sivustoja ja todentamaan (ja toteamaan) ne kaikista yleisimmät teknisen seo:n virheet.
  • Ihan varma luvusta en ole, mutta voitettuja avainsanoja on varmasti yli 10 000. Se on hurja määrä.
  • Lisäksi olen saanut olla mukana tekemässä strategisia ja taktisia sisältöjä ja päätöksiä yrityksen liiketoimintaa tukemaan.

4. Tuloksellisuus ja tavoitehakuisuus

Luvut puhuvat puolestaan. Alla oleva graafi on esimerkki asiakkaamme sivustonäkyvyyden kasvusta orgaanisen SEO:n ansiosta. Tässä projektissa olemem huoltaneet niin olemassa olevaa sisältöä, luoneet uutta ja rakentaneet sivuston sisäistä linkkistrategiaa.

Raportoimme reaaliaikaisesti ja ymmärrettävästi saavutetut tulokset (alla olevan graafin hauista vain 1260 hakua on brändihakuja, joita ei koskaan huomioida SEO-voitoissa.)

hakukoneoptimointi

5. Emme oikaise, vaan opiskelemme jatkuvasti

Ylläpidämme tietotaitoamme Googlen muuttuvista laatumääreistä ja SEO-optimoinnin parhaista käytännöistä osallistumalla alan webinaareihin, tapahtumiin ja koulutuksiin.

Luemme, koska janoamme tietoa, ja koska haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.

6. Haastamme ja ohjaamme

Meillä on rohkeutta haastaa sinut ja sivustosi uudistumaan. Ideoimme ja sparraamme, ja johdamme datalla. Emme arvaile emmekä mutuile, vaan pystymme aina perustelemaan tarvittavat muutokset, jotta sivustosi ja liiketoimintasi voi kasvaa menestyksekkäästi orgaanisen löydettävyyden avulla.

Pyydä meidät etäpalaveriin

Voit aina varata kalenteristani etänä toteutettavan puolen tunnin maksuttoman SEO-palaverin, jonka aikana voimme keskustella SEO-haasteistasi ja SEO-tarpeistasi. Palaveri ei sido sinua mihinkään. Voit myös soittaa minulle 0504405686 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info@seohub.fi.


Varaa aika »

Marinella Himari

Hei! Olen Marinella Himari, SEOhubin CEO ja SEO-strategi. Tältä sivulta löydät enemmän tietoa minusta, yrityksestäni sekä yritykseni arvoista ja toimintatavoista.

Verkostoidutaanko LinkedInissä?

Kirjoittaja: Marinella Himari
CEO, SEOhub

Algoritmeja rakastavan SEO-konsultin matka tulospohjaista orgaanista löydettävyyttä johtamaan – tämä on minun tarinani

Olen vankoilla SEO-taidoilla ja vahvalla strategiaosaamisella varustettu hakukonemaailman dinosaurus (vuosikertaa 85).

Aloitin SEO:n parissa silloin, kun avainsanat vielä lisättiin ”hakusanarimpsuna” meta-keywordsien sekaan.

Tuolloin elettiin vuotta 2008, ja silloin hakukoneoptimointi näytti tältä.

Kirjoitin jo tuolloin matkablogiani Kaukokaipuuta. Vielä silloin haaveilin diginomadin elämästä, ja halusin nostaa artikkelini Googlen kärkeen.

Nykyisin Kaukokaipuu on Suomen luetuin matkablogi, joka kerää kesäkuukausina yli 70 000 yksittäistä kävijää, mutta minä haaveilen kiertolaiselämän sijaan omasta tontista vuonon rannalla.

Hakukoneoptimoinnin ja digimarkkinoinnin työt ovat mahdollistaneet paikkariippumattoman tavan työskennellä. Sen ansiosta sain toteuttaa yhden suurimmista unelmistani ja muuttaa Pohjois-Norjan Finnmarkiin, tunturin kupeeseen. Tänne minut toi rakkaus kumppania sekä yhteistä harrastustamme, kalastusta, kohtaan.

Mikäli olet ulkoilmaihmisiä, olet saattanut lukea retkeilyartikkeleitani Erä-lehdestä ja Latu&Polku-lehden sivuilta. Ne kirjoitan Monni Himari -nimellä, samoin kuin olen kirjoittanut kaksi eräkirjaani: Vaella, kalasta, rakasta (SKS Kirjat, 2021) ja Erältä, eräistä (Wilder Mind Media, 2020).

Monni HimariKairijoella harjuksia pyytämässä.

Monni HimariRiihimäen Erämessuilla puhumassa.

Monni HimariAnnikki Kariniemen, Pohjoismaiden ensimmäisen naiseräkirjailijan patsaalla.

Koulutan, sparraan ja järjestän webinaareja

Parasta osaamistani on auttaa yrityksiä löytymään hakukoneiden parhailta sijoituksilta orgaanisilla hakutuloksilla, inspiroida asiakkaita tuottamaan sykähdyttäviä sisältöjä sekä kouluttaa yrityksen sisällöntuottajista SEO-kirjoittamisen taidot taitavia kirjoittajia.

SEO Master Class™ -verkkokoulutus pilotoitiin keväällä 2017, minkä jälkeen kurssille on osallistunut yli 1000 yrittäjää ja sisällöntuottajaa.

Webinaareissa keskityn yhtälailla SEO-tietotaidon jakamiseen.

Kirjoittaminen on aina ollut vahvuuteni. SEOhubin ohella työskentelen keväällä 2021 perustamani Kirjoittaminen.fi-sivuston kouluttajana.

Maailman paras työ

Google on tarjonnut minulle maailman parhaan työpaikan: mitattavien tulosten avulla voin aina todentaa projektin onnistumiset. Tämä työ ei kaipaa selityksiä eikä mutuilua, vaan puhdasta datalla johtamista.

Optimoinnissa parasta on myös se, miten paljon sen avulla voidaan vaikuttaa niin yleiseen tiedonhakuun ja tiedonhaun tuloksiin, ajatusjohtajuuden kasvattamiseen, asiakkaiden opettamiseen ja palveluun sekä tietenkin viivan alle jäävään euromäärään.

Kiinnostus algoritmeja ja niiden muutoksia kohtaan toimivat polttoaineena SEO-työlle ja uuden oppimiselle: seuraan aktiivisesti alaa ja kirjoitan SEO-maailman tiedettä ja taidetta -blogia, minkä lisäksi syvennän osaamistani myös muiden opissa.

Myös verkostoitumisella on suuri rooli tällä alalla; vastaan mielelläni kontaktipyyntöösi LinedInin puolella.

Olemme strateginen kumppanisi, kun etsit asiantuntevaa SEO-tiimiä liiketoimintasi kasvun tueksi. Autamme yritystäsi kasvattamaan palveluiden löydettävyyttä ja tunnettuutta sekä tavoittamaan menestystä tuovat yleisöt.


Varaa maksuton konsultointi
Marinella Himari
CEO, SEO Strategist

LinkedIn / Varaa etätapaaminen
info@seohub.fi
+358 50 440 5686

seo-koulutus

Kuinka työskentelemme

Lue tavoistamme.

Mitä SEO meille merkitsee

Lue ajatuksiamme.

Miten voimme inspiroida

Seuraa Instagramissa.