Tulokset puhuvat puolestaan.

WILDER MIND MEDIA on strateginen kumppanisi tulospohjaiseen verkkosisällöntuotantoon ja liiketoiminnan kasvattamiseen orgaanisen löydettävyyden avulla.

Miksi me, yhdessä?

Wilder Mind Media on nimensä mukaisesti luovia, innostavia ja kiinnostavia sisältöjä sekä tuloksellisia SEO-strategioita tarjoava yritys. Rohkeus ja rakkaus omaa työtä kohtaan näkyy projekteissamme, jotka viemme maaliin sovitusta aikatataulusta kiinni pitäen. Strateginen työmme nojaa aina laadukkaaseen dataan, minkä ansiosta pystymme aina todentamaan onnistumiset analytiikan kautta.

Luvut puhuvat puolestaan; meillä on alan parasta tieto-taitoa siitä, miten saavutat tuloksellista näkyvyyttä ja uusia potentiaalisia asiakkaita.

Vuosien varrella olemme päässeet toteuttamaan useita mielenkiintoisia projekteja, joista jokainen on uniikki – kuten on jokainen asiakkaammekin. Suunnittelu lähtee aina tunnistetuista tarpeista ja tavoitteista, joiden pohjalta pystymme luomaan tehokkaita ja toimivia konsepteja.

Tiimimme koostuu alansa ammattilaisista. Valitsemme vahvasta freelancer-verkostostamme kullekin projektille sopivat tekijät, olivat tarpeet sitten pieniä tai suuria, sisällöllisiä tai strategisia – tai vaikka molempia.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, tai varaa suoraan palaveriaika Marinellan kalenterista.

050 440 5686 / hi@marinellahimari.fi

Varaa aika Marinellan kalenterista

SEO-ammattilaisen tervehdys sinulle, yrittäjä tai yrityspäättäjä.

Hei, mukava virtuaalitutustua. Olen Marinella Himari, vankoilla SEO-taidoilla ja vahvalla strategiaosaamisella varustettu hakukonemaailman pitkämatkalainen. Olen tehnyt yli kymmenvuotisen uran orgaanisesti löydettävien sisältöjen ja tulospohjaisen sisältömarkkinoinnin parissa. Ja matka jatkuu.

Olen WMM:n perustaja ja strategi. Rakastan työtäni, sillä voin aina todentaa projektin onnistumisen mitattavien tulosten ja datan avulla. Kiinnostus algoritmeja ja niiden muutoksia kohtaan toimivat polttoaineena tekemiselle ja uuden oppimiselle. Hakukonemaailmassa pärjääminen vaatii oman tieto-taidon jatkuvaa ylläpitämistä, sillä kilpailu on kovaa ja sitä on paljon.

Wilder Mind Media on strateginen kumppanisi, kun etsit asiantuntevaa SEO-osaamista. Autamme yrityksiä kasvattamaan palveluiden löydettävyyttä ja tunnettuutta sekä tavoittamaan menestystä tuovat yleisöt. Lisäksi koulutamme yritysten yritysten omia sisällöntuottajia ja digiosaajia hakukoneoptimoinnin osaajiksi.

Sananen minusta: vapaa-ajalla kalastan, retkeilen ja vaellan kaikkina vuodenaikoina, sekä harjoitan pohjoista omavaraisuutta. Oma perunamaa tarjoaa niin mielen kuin kehon ravintoa.

Marinella Himari
CEO, SEO Specialist & Content Strategist
LinkedIn / Varaa etätapaaminen
marinella@wildermind.fi
+358 50 440 5686