Marinella Himari

SEO-konsultointia yli 10 vuoden kokemuksella

Strategisti ja SEO-ammattilainen, toiselta hatultaan eräkirjailija ja luontokuvaaja. Tein pitkän uran Valvella, kunnes iProspect/dentsu headhunttasi minut riveihinsä. Vuodesta 2016 olen toiminut täysaikaisena SEO-konsulttina.

SEO-toimisto palveluksessasi

Olemme strateginen kumppanisi tulospohjaiseen verkkosisällöntuotantoon ja liiketoiminnan kasvattamiseen orgaanisen löydettävyyden avulla.

Hei, mukava virtuaalitutustua. Olen Marinella Himari, vankoilla SEO-taidoilla ja vahvalla strategiaosaamisella varustettu hakukonemaailman pitkämatkalainen. Olen tehnyt yli kymmenvuotisen uran orgaanisesti löydettävien sisältöjen ja tulospohjaisen sisältömarkkinoinnin parissa. Ja matka jatkuu.

Asiakaskuntani on laaja, ja olen saanut työskennellä niin kotimaisten kuin kansainvälisten toimijoiden, brändien ja verkkokauppojen parissa. Sydämessäni on myös aina tilaa pienyrittäjille, joita koulutan SEO-kirjoittamisen osaajiksi kuukausitasolla. SEO-projekti ei ole koskaan liian pieni, mutta omat rajani tunnistan kyllä; mikäli tarpeenne on laaja ja vaatii kansainvälistymistä, osaan aina suositella teille parhaita mahdollisia tekijöitä. Oma ekspertiisini asettuu nimenomaan pienten ja keskisuurten yritysten parissa työskentelyy, mutta poikkeuksiakin löytyy: vuoden 2021 suurin SEO-strateginen projekti on ollut nostaa maamme johtava apteekki-verkkokauppa entistä paremmille sijoituksille hakukoneissa.

Voit siis aina luottaa palvelun laadun tasoon ja ammattimaisuuteen.

Rakastan työtäni, sillä voin aina todentaa projektin onnistumisen mitattavien tulosten ja datan avulla. Kiinnostus algoritmeja ja niiden muutoksia kohtaan toimivat polttoaineena tekemiselle ja uuden oppimiselle. Hakukonemaailmassa pärjääminen vaatii oman tieto-taidon jatkuvaa ylläpitämistä, sillä kilpailu on kovaa ja sitä on paljon.

Olemme strateginen kumppanisi, kun etsit asiantuntevaa SEO-osaamista. Autamme tiimini kanssa yrityksiä kasvattamaan palveluiden löydettävyyttä ja tunnettuutta sekä tavoittamaan menestystä tuovat yleisöt. Lisäksi koulutamme yritysten yritysten omia sisällöntuottajia ja digiosaajia hakukoneoptimoinnin osaajiksi.

Sananen minusta: Vapaa-ajalla kalastan, retkeilen ja vaellan kaikkina vuodenaikoina, sekä harjoitan pohjoista omavaraisuutta. Oma perunamaa tarjoaa niin mielen kuin kehon ravintoa. Työskentelen retkeilytoimittajana ja luontokuvaajana, ja kirjoitan artikkeleita Latu&Polku- ja Erä-lehdelle.

Marinella Himari
CEO, SEO Specialist & Content Strategist
LinkedIn / Varaa etätapaaminen
hi@marinellahimari.fi
+358 50 440 5686

Varaa etäpalaveri