Tulokset puhuvat puolestaan.

WILDER MIND MEDIA on strateginen kumppanisi tulospohjaiseen verkkosisällöntuotantoon ja liiketoiminnan kasvattamiseen orgaanisen löydettävyyden avulla.

SEO-ammattilaisen tervehdys sinulle, yrittäjä tai yrityspäättäjä.

Hei, mukava virtuaalitutustua. Olen Marinella Himari, vankoilla SEO-taidoilla ja vahvalla strategiaosaamisella varustettu hakukonemaailman pitkämatkalainen. Olen tehnyt yli kymmenvuotisen uran orgaanisesti löydettävien sisältöjen ja tulospohjaisen sisältömarkkinoinnin parissa. Ja matka jatkuu.

Rakastan työtäni, sillä voin aina todentaa projektin onnistumisen mitattavien tulosten ja datan avulla. Kiinnostus algoritmeja ja niiden muutoksia kohtaan toimivat polttoaineena tekemiselle ja uuden oppimiselle. Hakukonemaailmassa pärjääminen vaatii oman tieto-taidon jatkuvaa ylläpitämistä, sillä kilpailu on kovaa ja sitä on paljon.

Olen strateginen kumppanisi, kun etsit asiantuntevaa SEO-ammattilaista. Autan yrityksiä kasvattamaan palveluiden löydettävyyttä ja tunnettuutta sekä tavoittamaan menestystä tuovat yleisöt. Lisäksi koulutan yritysten omia sisällöntuottajia ja digiosaajia hakukoneoptimoinnin osaajiksi.

Vapaa-ajalla kalastan jalokaloja ja pallasta, retkeilen ja vaellan, sekä harjoitan pohjoista omavaraisuutta. Oma perunamaa tarjoaa sekä mielen että kehon ravintoa.

Marinella Himari
CEO, SEO Specialist & Content Strategist
LinkedIn / Varaa etätapaaminen
marinella@wildermind.fi
+358 50 440 5686

Miksi valitsisit meidät?

Wilder Mind Media kumppanina

Wilder Mind Media on luotettava kumppani ja läpinäkyvä toimija, siksi myös hinnoittelemme palvelumme avoimesti. Pidämme kiinni sovitusta aikataulusta, ja teemme työmme analytikkaan ja dataan perustuen.

Missio ja arvot

Missiomme on auttaa ja tuottaa kilpailuetua pienille ja keskisuurille yrityksille visuaalisesti vahvojen ja hakukoneista löydettävien sisältöjen avulla. Vastuullisuus ja eettisyys ovat yritystoimintamme kulmakiviä.

Asiakkuuksiamme

Wilder Mind Media on tuottanut tuloksellisia sisältöprojekteja useiden eri alojen edustajille, jotka toimivat mm. seuraavilla aloilla: matkailu, vakuutus, viihde, elintarviketeollisuus, vähittäiskauppa, koulutus, luonnonsuojelu ja verkkokaupat. Lisäksi Wilder Mind Media tuottaa alihankintana SEO-palveluja digitoimistoille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, tai varaa suoraan palaveriaika Marinellan kalenterista.

050 440 5686 / hi@marinellahimari.fi

Varaa aika Marinellan kalenterista