Syötteen kansallispuisto 20.-22.9.2019

LUONTOKUVAUSKURSSI


Haluaisitko petrata valokuvaustaitojasi, oppia ikuistamaan luonnon upeita detaljeja, linnunrataa sekä vastavalon tai’asta täyttyviä maisemakuvia ja saada samalla vinkkejä sommitteluun ja näyttäviin kuvakulmiin? Tule mukaan Syötteen kansallispuistossa 20.-22.9.2019 järjestettävälle valokuvauskurssille! Kurssin ohjaajana toimii retkeilytoimittaja, luontokuvaaja, SIGMA Lenses Ambassador ja tuleva eräkirjailija Marinella Himari, joka tunnetaan myös @suomiretki-tilin perustajana.

Kurssi alkaa perjantaina 20.9. klo 13:00 Syötteen luontokeskuksen pihasta, josta vaellamme 8 kilometrin mittaisen matkan yksityiskäytössämme olevalle varaustuvalle, jossa myös majoitumme.

Osallistuaksesi kurssille sinun ei tarvitse olla kokenut vaeltaja tai ammattikuvaaja. Riittää, että olet reipas, kykenevä kantamaan oman rinkkasi ja omistat järjestelmäkameran sekä haluat oppia uutta. Kaikki osallistujat saavat ennen kurssia täydellisen pakkauslistan, jonka avulla on helppo varustautua tulevaan viikonloppuun.

Valokuvauskurssin tarkoituksena on opettaa, innostaa ja inspiroida: voit kysyä kurssivetäjältä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä valokuvauksesta, asetuksista ja säädöistä, ja halutessasi saada palautetta kuvistasi. Kurssin tavoitteena on, että kuvaamme yhdessä ja erikseen ja että jokaiselle jää muistikortillinen hyviä kuvia ja hyvää oppia tulevaa varten. Tätä varten kerään vielä ennen kurssin alkua kurssilaisten toiveet ja odotukset, jotka pyrin parhaani mukaan huomioimaan ohjelmassa.


Osta paikkasi kurssille

Haluan mukaan!

Luontokuvauskurssi Syötteen kansallispuistossa
★ Kurssin ajankohta: 20.-22.9.2019
★ Kurssipaikat: 8 henkilöä
★ Lähtöpaikka: Syötteen luontokeskus, Erätie 1, 93280 Syöte (Pudasjärvi)
★ Hinta: 270€ / hlö

Kurssihinta sisältää:
– Luontokuvausopinnot kurssin aikana
– Kaksi (2) yötä varaustuvassa
– Saunan kaikkina kurssipäivinä
– Edintointisession
– Wilderness Lightroom Presets -paketin

Pidämme kurssin jälkeen etänä toteutettavan Hangouts-session (tarvitset tätä varten Google-tilin), jossa käymme läpi muutamia kuvankäsittelyn perusjuttuja ja vinkkejä tunnelmallisten luontokuvien käsittelyyn. Mikäli tarvitset apua Hangoutsin kanssa, sekin järjestyy.

Kurssihinta ei sisällä:
– Kuljetuksia Syötteen luontokeskukselle tai sieltä pois
– Valokuvausvälineita
– Retkeilyvarusteita
– Vakuutuksia
– Ruokia

Pakkauslista
Varaustuvassa ei ole sähköä tai juokevaa vettä. Pakkaa siis kameralle mukaan useampi vara-akku, otsalamppu (saatat tarvita sitä sisällä tuvassa) sekä ainakin kaksi juomapulloa. Vettä saamme viereisestä purosta. Noin muuten tarvitset mukavat ulkoiluvaatteet, ruokaa, makuupussin ja makuualustan. Jokainen kurssilainen saa hyvissä ajoin ennen kuvausviikonloppua täydellisen pakkauslistan, jonka avulla viikonlopusta tulee turvallinen ja mukava.

Osallistumismaksu
Osallistumismaksu maksetaan laskulla yhdessä erässä annetun eräpäivän mukaisesti. Jokaisella kurssilaisella tulee olla voimassa olevat henkilökohtaset vakuutukset. Ikäraja kurssille on 18 vuotta.

Saapumisohjeet
Saapumisohjeet Syötteen luontokeskukselle löydät täältä. Kurssilaisten on mahdollisuus sopia kimppakyytejä, mikäli he antavat oikeuden jakaa sähköpostiosoitteensa toisten kurssilaisten kesken.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä liittyen kurssiin tai varusteisiin, ota yhteyttä: hi@marinellahimari.fi