Skip to main content

”Jos ei koskaan epäonnistu, tekee liian helppoja asioita”, sanottiin eilen televisiossa. Se on totta ja tänään Yrittäjän päivänä hyvinkin ajankohtainen muistutus siitä, että itselleen pitää myös osata olla armollinen ja lempeä.

Olen toiminut yrittäjänä yhdeksän vuoden ajan ja niistä neljä päätoimisesti. Tänään haluan kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita, asiakkaita ja kollegoita, jotka ovat omalta osaltaan mahdollistaneet unelmieni työpaikan ja oman ekspertiisin kehittämisen mitä moninaisimmin projektein. Kiitos!

Tässä vielä postyymi-faniselfie Annikki Kariniemen kanssa viime viikkoiselta Aavasaksan-matkalta. Kariniemi tunnetaan Lapin ensimmäisenä naiskirjailijana, eräkirjailijana, luonnonsuojelijana ja myös pohjoisen kantaaottavana äänitorvena, jonka kirjoittamat teokset sodasta, väkevästä rakkaudesta ja vahvoista naisista herättivät aikoinaan kiivastakin keskustelua. Kariniemi oli myös tiettävästi Pohjoismaiden ensimmäinen naiskirjailija, joka valloitti perinteisesti miehille kuu­luvan alueen; eräkirjallisuuden. Koska unelmia pitää olla, pyrin olemaan seuraava. <3 Kuten olen monena vuonna tänä samaisena päivänä sanonut, sitä ensin yrittää, sitten kehittyy, ja lopulta onnistuu. Joten oikein hyvää Onnistujan päivää kaikille yrittäjä-kollegoille tänään 5. syyskuuta! Marinella Himari

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.