Löydä luovan kirjoittamisen ilo -kirjoituskurssi 

Kirjoitatko pöytälaatikkoon? Haluaisitko kirjoittaa luovaa päiväkirjaa elämäsi tapahtumista? Haaveiletko toimittajan urasta tai jopa oman kirjan julkaisemisesta? Jos vastasit yhteenkään edellä mainituista kyllä, tämä kirjoituskurssi on juuri sinua varten!

Löydä luovan kirjoittamisen ilo -kirjoituskurssi tukee omaa persoonallista kirjoittajaminää. Kirjoituskurssin aikana opimme tunnistamaan omat vahvuudet, elävöittämään tekstiä ja kirjoittamaan kiinnostavia tarinoita, jotka pitävät otteessaan. Kirjoituskurssin pääteemana eivät siis ole pisteet eivätkä pilkut vaan usko halu syventää omaa osamista ja nauttia luovan kirjoittamisen ilosta.

Tulossa

Kirjoittaessasi luot maailmaa, jossa kaikki lepää sanojesi varassa.

Et pysty vaikuttamaan tekstiäsi lukevan ihmisen mielialaan tai tulkintaan esimerkiksi musiikin, kosketuksen tai onnistuneen näyttelijäsuorituksen voimin, sillä toimit yksin. Mutta herättämällä tekstin eloon rikkain sanakääntein sekä kauniiden lauserakenteiden ja vahvojen synonyymien avulla saat lukijat haistamaan, maistamaan, näkemään ja kuulemaan. Parhaassa tapauksessa saat heidät myös tuntemaan.

Kirjoittaessasi et kirjoita vain yhtä tarinaa, sillä kirjoitat jokaisen lukijan tarinan: me kaikki luemme tekstistä oman menneisyytemme, nykyhetkemem ja tulevaisuutemme. Me asetamme itsemme tekstiisi, ja me joko päästämme tekstisi ihon alle tai sitten emme.

Kirjoittaessasi luot myös raamit, joiden sisällä tarinat itse luovat merkityksensä. Sinun pitää vain uskaltaa kirjoittaa, minkä jälkeen sinun pitää uskaltaa julkaista.

ÄLÄ SUOTTA EMMI. Osallistuaksesi kurssille sinun ei tarvitse olla kokenut konkari tai julkaisija – riittää, että haluat kehittyä kirjoittajana ja sanataiteilijana sekä luoda teksteihisi kaivattua syvyyttä ja tunnelmaa. Samoin pätee kaikki edellä mainittu myös Sinuun, joka jo julkaiset tekstejäsi. Joten tervetuloa luovan kirjoittamisen kurssille, miltä tasolta tahansa!

Luovan kirjoittamisen kirjoittajakoulutus julkaistaan pian

Online-verkkokurssin teemoja ovat: Esimmäiset lauseet / Oman äänen ja kirjoittaja-minän tunnistaminen / Luovuus ja kuvaava kerronta / Luovan kirjoittamisen työkalut  / Tekstin syventäminen sanataiteen avulla / Blank Pages, Never Again / Taustatutkimus / Inspiraatio / Pura mestariteos – ja rakenna omasi / Tekstin editointi / Julkaiseminen

kirjoittajakurssi
Kirjoituskurssi

Kirjoituskurssi: ilmoittaudu ennakkoon


Ilmoittaudu ennakkoon ja varaa itsellesi kirjoittajakurssi! Ennakkoon luovan kirjoittamisen kurssille ilmoittautuneet saavat kirjoittajakurssista myös pienen alennuksen. Kirjoittajakurssin normaali hinta on 50 € (sis. alv 24%).

Tulossa
Kouluttaja

Marinella "Monni" Himari

Marinella “Monni” Himari on pitkänlinjan retkeilytoimittaja ja esikoisteoksena keväällä 2020 julkaissut kirjailija, joka rakastaa luontoa ja sen pienimipiä yksityiskohtia. Väkevistä erätarinoistaan tunnettu Himari on kirjoittanut työkseen koko aikuisikänsä, minkä lisäksi hän myös valokuvaa ammatikseen. Himarin kuvauksellisia ja tunnerikkaita tarinoita on saatu lukea useista eri verkkojulkaisuista ja painotuotteista. Myös hänen esikoisteoksena Erältä, eräistä (2020) on saavuttanut lukijoiden keskuudessa suuren suosion.

Lehtiartikkelien sekä syksyllä 2021 julkaistavan toisen kirjansa lisäksi Himari kirjoittaa Suomen palkituinta matkablogia, KAUKOKAIPUUTA.