Kiitos!

Paikkasi luovan kirjoittamisen kurssille on nyt varattu, ja saat laskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen pian. Laskun ensimmäisen osan eräpäivä on 1.11.2019, ja laskun toisen osan eräpäivä on 1.2.2020.

Mikäli haluat majoittua omassa huoneessa, ole suoraan yhteydessä Hostel Café Kotiin: +358 (0)44 7961 333 tai info@hostelcafekoti.fi. Mikäli tarjosit tai olit kiinnostunut mahdollisesta kimppakyydistä, laitan sinulle vielä erikseen viestiä.

Mikäli sinulle herää ajatuksia tai kysymyksiä liittyen kurssiin tai järjestelyihin, saat minut kiinni lähettämällä sähköpostia osoitteeseen marinella@wildermind.fi

Kurssiin valmistautuminen

Kurssiin on vielä hyvin aikaa, joten kannustan sinua nyt vain kirjoittamaan ja etenkin lukemaan. Saat kurssin ennakkomateriaalin helmikuussa 2020.

★ TARJOUS

Olet saattanut lukea blogiani joskus aiemmin, mutta oletko koskaan tutustunut samaisen verkkosivuston info-osiohin? Yksi blogin suosituimmista sivuista, Maistuvat vinkit retkiruokailuun, on julkaistu vasta vuosi sitten ja kerännyt kaikesta blogin liikenteestä jo nyt yksinään yli 100 000 kävijää. Suosio perustuu hyvään hakukoneoptimointiin eli siihen, että ko. sisältö löytyy, kun etsit Googlesta retkiruoka-vinkkejä.

Mikäli olet kiinnostunut luovan kirjoittamisen ohella myös SEO-osaamisesta ja sisältöjesi löydettävyyyden parantamisesta, voit lunastaa itsellesi minkä tahansa tulevista SEO-verkkokursseista hintaan 120€ (norm. 160€).

★ SEO-verkkokurssi: 120€ (norm. 160€)

Käytä KOODIA: Holmes


Osta paikkasi