MARINELLA HIMARI

Hei! Olen Marinella, Pohjois-Savon havumetsistä Italian kautta helsinkiläistynyt kalanainen ja kulkuri. Kirjoitan Suomen palkituinta matkablogia, jonka tarinat syntyvät seikkailuistani kotimaan korpimailta tunturituuliin ja maailman muihin luontokohteisiin.

Julkaisen luontokuviani ja vaellustarinoitani Latu & Polku -lehteen, Finnairin blogiin sekä Retkipaikka.fi-sivustolle. Kirjoittaminen ja luontokuvaaminen ovat suurimpia intohimojani, minkä vuoksi koen olevani äärettömän onnekas saadessani työskennellä luontomatkailun parissa. Syksyllä 2017 minun oli kunnia aloittaa SIGMAN Ambassadorina.

Metsittyneen ulkokuoren ei kuitenkaan tule antaa hämätä: Työskentelen SEO-konsulttina ja data-orientoituneena sisältösuunnittelijana useiden eri toimijoiden kanssa oman yritykseni, Wilder Mind Median kautta. Uskon optimoituun tarinankerrontaan, joka tavoittaa ihmiset sekä saa heidät tuntemaan. Luennoin tavoista toteuttaa inspiroivia sisältöjä ja koulutan yritysten omia sisällöntuottajia tuottamaan hyviä, hyödyllisiä ja löydettäviä hakukoneoptimoituja tekstejä. Sparraan, haastan ja opin koko ajan itsekin lisää. Ja aina, kun kalenteristani löytyy vapaata, vetäydyn naisluolaani sitomaan perhoja pitkä ja kylmä vehnäolut seuranani.

Kiinnostuitko? Löydät ammatiosaamiseni paketoituna LinkedInistä sekä matkailualan teksti-, kuva- ja videotuotannon projektini portfoliostani.

marinella himari
marinella himari
marinella himari