Tuloksellista hakukoneoptimointia dataan perustuen

Sijoitu Googlen 1. tulossivun parhaille paikoille

Ansaitse lisää liikennettä ja myyntiä

Tavoita uudet potentiaaliset asiakkaat

Varaa ilmainen konsultointi

Miksi hakukoneoptimointi on tärkeää?

78% kuluttajista etsii tuotetta/palvelua Googlesta
80% klikkaa luonnollisia tuloksia (ei mainoksia)
Googlen 1. tulos saa klikeistä 28%
Googlen 2. tulos saa klikeistä 15%
Googlen 3. tulos saa klikeistä 11%

Tämän vuoksi hakukoneoptimointi on äärimmäisen tärkeä osa jokaisen kasvuhakuisen yrityksen markkinointistrategiaa ja liiketoimintaa. 

Hakukoneoptimoinnin avulla vahvistetaan brändin tunnettuutta ja ajatusjohtajuutta, tavoitetaan uudet potentiaaliset asiakkaat, kasvatetaan myyntiä sekä tarjotaan hyödyllisiä ja innostavia sisältöjä, jotka saavat käyttäjän palaamaan sivustolle yhä uudestaan.

SEO-osaamisemme ja -tekemisemme perustuu yli kymmenvuotiseen kokemukseen hakukoneiden maailmasta: laadukkaan ja luotettavan datan hyödyntämiseen ja ymmärrykseen sekä tietoon siitä, mitä hyvät ja hyödylliset sisällöt oikeasti tarkoittavat – ja miten Googlen 1. tulossivulle on mahdollista päästä.

Todennamme kaiken tekemisen datan avulla, mittaamme tuloksia ja käytämme analytiikkaa päätöksenteon tukena. Olemme strateginen SEO-kumppanisi, kun etsit tekijää, jolla on vahva tietämys hakukoneiden maailmasta.

Näin työskentelemme SEO:n parissa

Hakukoneoptimointi alkaa Site Auditilla, avainsana-analyysin pohjalta tehtävällä hakusanasuunnitelmalla sekä liiketoiminnan ja kpi:den pohjalta määritellyllä SEO-strategialla. SEO-strategiassa määrittelemme, miten hakukoneoptimointi aloitetaan, mitä toimenpiteitä priorisoidaan hakukonenäkyvyyden parantamiseksi ja miten sisältöjä tulee tuottaa jatkuvaan malliin perustuen.

Jatkuvalla SEO-konsultoinnilla varmistetaan verkkosivuston orgaanisen näkyvyyden tuloksia tuova kehitys. Todennamme kaiken ja työskentelemme aina dataan perustaen. Mittaamme onnistumisia ja raportoimme tuloksista kuukausitasolla.

Olemme tukenasi strategisen tason suunnittelusta käytännön toteutukseen asti. Panostamme yrityksesi menestykseen, ja halutessanne koulutamme sisällöntuottajanne hakukoneoptimoinnin osaajiksi. Tarvittaessa tuotamme sisällöt puolestanne. In-house-tekeminen on kuitenkin usein kustannustehokkaampi ratkaisu: tieto-taito on aina yrityksen omilla työntekijöillä, vaikka sisällöntuotantoa voidaankin tarjota tuotettavaksi asiantuntijahaastatteluiden sekä yrityksen oman materiaalin perusteella.

Paras toimintamalli on molemminpuoleinen yhteistyö, jossa sisällöntuotanto tapahtuu yrityksen toimesta ammattimaisen SEO-konsultin ohjeistamana. Tuotamme tarvittavat avainsana-analyysit, sparraamme ja validoimme sisällöt SEO:n näkökulmasta. Olemme tukenasi koko projektin ajan. SEO-strategia ohjaa kaikkea tekemistämme, minkä lisäksi voimme joustavasti tarttua uusiin ajankohtaisiin aiheisiin.

VAHVUUTEMME

Yli kymmenvuotisella kokemuksella

WILDER MIND MEDIAlla on vahva kokemus eri liiketoiminta-alojen hakukoneoptimoinnista yli kymmenen vuoden ajalta. 

Tunnemme algoritmit

SEO elää ja muuttuu, mikä vaatii algoritmien ja parhaiden käytäntöjen tuntemista. Olemme strateginen kumppanisi, joka on aina ajantasalla siitä, miten hakukoneet toimivat.

Autamme yritystäsi kehittymään

Sparraamme, koulutamme ja konsultoimme. Koulutamme sisällöntuottajistanne hakukoneoptimoinnin osaajia.

Olemme joustava ja luotettava kumppani

Tuotamme kaikki projektimme asiakkaan lähtökohdat ja edut huomioiden. Emme lupaa liikoja, vaan autamme yritystänne saavuttamaan toivotut tavoitteet ajan kanssa. SEO on jatkuvaa tekemistä, mikä vaatii molemminpuolista sitoutumista.