SEO-koulutus yrityksen työntekijöille

Yritykselle räätälöity SEO-koulutus auttaa pitkäjänteisessä in-house hakukoneoptimoinnissa; kun sisällöntuottajat tietävät ja taitavat Google-optimoinnin salat, voit olla varma tuloksista.

SEO-konsultin toimesta tarkistettavan lopputehtävän lisäksi kaikki SEO-koulutukseen osallistuvat saavat käyttöönsä kätevän SEO-kirjoittamisen oppaan, joka nivoo yhteen kurssin aikana käydyt asiat.

Kouluta osaajia omaan taloon

Kouluta sisällöntuottajistasi SEO-osaajia ja nosta liiketoimintasi Googlen kärkipaikoille! Kun SEO-kirjoittamisen perusteet ovat hallussa, riittää, kun tilaatte yrityksellenne aina tarvittaessa avainsana-analyysejä ja noudatatte aiemmin luotua tehokasta SEO-sisältöstrategiaa.

Lähtötaso yrityksen SEO-koulutukseen on matala: riittää, että kurssilaisilla on kirjoittaminen hallussa. Kurssin sisältö räätälöidään aina koulutettavien lähtötason mukaan.

Koulutuksessa käydään läpi kaikki SEO-optimoinnin tärkeimmät asiat, minkä lisäksi kurssilaiset saavat SEO-tehtävän, jonka he kirjoittavat ja SEO-konsultti validoi. Näin kaikille osallistujille jää valmista materiaalia suoraan julkaistavaksi sekä oman jatkuvan SEO-työn tueksi.

1–2 osallistujaa

á 350€

(+ alv 24%)

 

3–5 osallistujaa

á 300€

(+ alv 24%)

 

6–10 osallistujaa

á 270€

(+ alv 24%)

 

10–15 osallistujaa

á 200€

(+ alv 24%)

 

SEO-koulutus on satsaus tulevaisuuteen

Verkkosivuston hakukoneoptimointi on tehokkain tapa uusien potentiaalisten asiakkaiden hankkimiseen. Hakukoneoptimointi eli sivuston sisällön optimointi, tuttavallisemmin SEO (Search Engine Optimization), tarkoittaa yrityksen löydettävyyden parantamista sekä verkkosivuston auktoriteetin rakentamista hyvien ja hyödyllisten, ennen kaikkea linkitettävien sisältöjen avulla.

Sivuston optimoinnilla haetaan näkyvyyttä Googlen maksuttomista eli orgaanisista hakutuloksista, minkä lisäksi hakukoneoptimointi kasvattaa sivuston liikennettä sekä liidien ja kaupan määrää brändin tunnettuuden ohella.

Hyvin toteutettu verkkosivuston hakukoneoptimointi nostaa yrityksesi, tuotteesi ja tuottamasi palvelut orgaanisesti Googlen ensimmäiselle tulossivulle, jolloin myös uudet potentiaalit asiakkaat löytävät luoksesi.

Kasva. Näy. Menesty.