SEO-koulutus yritykselle

Tilaa SEO-koulutus yritykselle; kouluta sisällöntuottajistasi SEO-eksperttejä ja nosta liiketoimintasi Googlen kärkipaikoille!

Yritykselle räätälöity SEO-koulutus (3+2h) auttaa pitkäjänteisessä hakukoneoptimoinnissa sekä yrityksen omassa verkkosisällöntuotannossa. Kun sisällöntuottajat tietävät ja taitavat Google optimoinnin salat, voit olla varma että myös tulosta syntyy.

SEO-koulutus yritykselle räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Koulutuksessa (3h) käydään läpi kaikki SEO-optimoinnin tärkeimmät asiat, minkä lisäksi kurssilaiset saavat SEO-tehtävän, jonka he kirjoittavat (2h) ja minä validoin. Näin kaikille osallistujille jää valmista materiaalia suoraan julkaistavaksi sekä oman jatkuvan SEO-työn tueksi.

Kaikki SEO-koulutukseen osallistuvat saavat myös käyttöönsä kätevän SEO-oppaan, joka nivoo yhteen kurssin aikana käydyt asiat.

 

SEO-koulutus yritykselle
Kuvan graafi kertoo asiakkaan verkkosivuston SEO-näkyvyyden kehityksen tammikuusta 2020 alkaen, jolloin sivuston järjestelmällinen ja jatkuva hakukenoptimointi on aloitettu.

 

SEO-koulutus on satsaus tulevaisuuteen

Verkkosivuston hakukoneoptimointi on tehokkain tapa uusien potentiaalisten asiakkaiden hankkimiseen. Hakukoneoptimointi eli sivuston sisällön optimointi, tuttavallisemmin SEO (Search Engine Optimization), tarkoittaa yrityksen löydettävyyden parantamista sekä verkkosivuston auktoriteetin rakentamista hyvien ja hyödyllisten, ennen kaikkea linkitettävien sisältöjen avulla.

Sivuston optimoinnilla haetaan näkyvyyttä Googlen maksuttomista eli orgaanisista hakutuloksista, minkä lisäksi hakukoneoptimointi kasvattaa sivuston liikennettä sekä liidien ja kaupan määrää brändin tunnettuuden ohella.

Hyvin toteutettu verkkosivuston hakukoneoptimointi nostaa yrityksesi, tuotteesi ja tuottamasi palvelut orgaanisesti Googlen ensimmäiselle tulossivulle, jolloin myös uudet potentiaalit asiakkaat löytävät luoksesi.

Aiempia ja nykyisiä SEO-asiakkuuksia

Aiempia koulutettaviani ovat olleet muun muassa Kymenlaakson matkailun digiloikka –hanke, TE-keskus, UPM, useat elintarvike-alan yritykset ja matkanjärjestäjät sekä eräs henkivakuutuksia myyvä vakuutusyhtiö. Lisäksi koulutan myös mainos- ja digitoimistojen työntekijöitä.

Lähtötaso yrityksen SEO-koulutukseen on matala: riittää, että kurssilaisilla on kirjoittaminen hallussa. Kurssin sisältö räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaan.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää: hi@marinellahimari.fi