Hakukoneoptimointi (SEO)

Haluaisit varmasti löytyä Googlen kärkipaikoilta silloin, kun potentiaalinen asiakas etsii tarjoamiasi palveluita ja tuotteita – hyvä, olet oikealla sivustolla!

Verkkosivuston hakukoneoptimointi (SEO) nostaa yrityksesi, tuotteesi ja tuottamasi palvelut orgaanisesti (ilman mainosrahaa) näkyvälle paikalle Googlessa, jolloin myös uudet potentiaalit asiakkaat löytävät luoksesi. Hakukoneoptimointi ei ole rakettitiedettä, vaikka työssä kannattaakin panostaa osaavan SEO-konsultin ja sisältöammattilaisen apuun.

Ei kuitenkaan riitä, että verkkosivustosi löytyy Googlen hakutulosten kärkipaikoilta: sisällön tulee olla innostavaa, kiinnostavaa ja lempeästi johdattelevaa – sellaista, ettei asiakas yksinkertaisesti pysty sivuuttamaan tarjoustasi: aidoimmillaan hakukoneoptimointi tarkoittaa hyvän ja hyödyllisen tiedon levittämistä, mutta tottakai sen päätarkoituksena on tietenkin johtaa positiivisiin ostotapahtumiin.

SEO-palvelut

Olen työskennellyt sisällöntuottamisen, sisältösuunnittelun ja hakukoneoptimoinnin parissa pian yhdeksän vuoden ajan – pidempään, kuin moni muu alalla työskentelevä ammattilainen. Olen päässyt suunnittelemaan ja ohjaamaan pohjoismaiden suurimman urheiluvaatteita ja -välineitä myyvän verkkokaupan hakukoneoptimoitua sisällöntuotantoa, suunnittelemaan verkkosisältökonseptinja tuottamaan hakukoneoptimoidut sisällöt muun muassa Onnistuyrittäjänä.fi-palveluun sekä kouluttaa monien eri alojen sisällöntuottajia hakukoneoptimoidun sisällöntuotannon osaajiksi. Seitsemän vuotta eri toimistoissa työskenneltyäni koin, että minun on viimein aika uskaltaa ja jättäytyä täyspäiväiseksi yrittäjäksi – ja se on takuulla ollut elämäni paras päätös!

Mikäli olet kiinnostunut hakukoneoptimoinnin verkkokurssista, kurkkaa kauppaani. Järjestän kerran kuussa (kesän olen lomalla) SEO-verkkokurssin, jonka aikana opit kaiken tarpeellisen ja oleellisen hakukoneoptimoidun sisällön tuottamisesta.

Jos taas olet kiinnostunut esimerkiksi verkkosivustosi SEO-auditoinnista, voit tilata myös sellaisen. Olen myös apunasi, mikäli tarvitset aiheesta konsultointitunteja, tai jos haluat minun validoivan sisältöjäsi. Saat kauttani myös tehokkaat avainsana-analyysit (40, 80 tai 120 sanan listaukset).

Laita viestiä tai tarjouspyyntöä osoitteeseen hi@marinellahimari.fi.

Tutustu SEO-palveluihin

Kauppaan »