SEO-koulutus

Osallistu verkkokoulutuksiin tai pyydä tarjous yrityksellesi räätälöidystä koulutuksesta.

SEO-osaajien kysyntä kasvaa koko ajan.

SEO-osaaminen on olennainen osa yrityksesi menestystä.

Ei väliä, oletko omaa sivustoa tai verkkokauppaa optimoiva yrittäjä tai yrityksen palkkalistoilla työskentelevä in-house-kirjoittaja. Jos toimit esihenkilönä sisällöntuottajille, haluat varmasti, että SEO-sisällöt myös tuottavat tulosta.

SEO-osaajana erotut kilpailijoistasi.

Tunnet Googlen algoritmit ja hakukoneoptimoinnin parhaat käytännöt, joiden avulla vauhditat liiketoiminnan, myynnin ja brändin tunnettuuden kasvua.

Kilpailun määrä asiakkaista ja orgaanisesta näkyvyydestä kasvaa koko ajan.

Todellisuudessa SEO-optimointi on paljon enemmän kuin vain avainsanoilla rikastettujen sisältöjen kirjoittamista (mikä itse asiassa on se kaikista helpoin osuus hakukoneoptimointia).

Koulutuksissamme opit paljon enemmän kuin sen, kuinka monta kertaa avainsana tulee lisätä sisältöön.

hakukoneoptimoinnin koulutus

SEO-verkkokurssit

Mikäli haluat suorittaa SEO-kurssin oman aikataulun mukaisesti, ilmoittaudu mukaan verkkokurssille.

Valittavanasi on kaksi vaihtoehtoa, joista laajempi sisältää 1) katsauksen sivustosi nykykunnosta teknisen SEO:n näkövinkkelistä sekä 2) liiketoiminnallesi / sivustollesi / blogillesi parhaiten soveltuvat 20 avainsanaa. Lisäksi 3) tuotat lopputehtävän, jonka SEO-konsultti tarkistaa.

seo-koulutus

SEO-koulutukset yrityksille

Yritykselle räätälöity SEO-koulutus auttaa pitkäjänteisessä in-house hakukoneoptimoinnissa. Kun sisällöntuottajat tietävät ja taitavat Google-optimoinnin salat, voit olla varma tuloksista.

SEO-konsultin toimesta tarkistettavan lopputehtävän lisäksi kaikki SEO-koulutukseen osallistuvat saavat käyttöönsä kätevän SEO-kirjoittamisen oppaan, joka nivoo yhteen kurssin aikana käydyt ja opitut asiat.

Lähtötaso yrityksen SEO-koulutukseen on matala: kurssin sisältö räätälöidään aina koulutettavien lähtötason mukaan.

Pyydä tarjous:
[email protected]

hakukoneoptimointi