SEO-koulutukset yrityksille ja yrittäjille

Osallistu verkkokoulutuksiin tai pyydä tarjous yrityksellenne räätälöidystä koulutuksesta

Varaa ilmainen konsultonti
SEO-koulutukset

SEO-osaajien kysyntä kasvaa koko ajan.

SEO-osaaminen on olennainen osa yrityksen menestystä, olit sitten omaa sivustoa tai verkkokauppaa optimoiva yrittäjä tai yrityksen palkkalistoilla oleva in-house-kirjoittaja. 

SEO-osaajana erotut kilpailijoistasi. Tunnet Googlen algoritmit ja hakukoneoptimoinnin parhaat käytännöt, joiden avulla vauhditat liiketoiminnan, myynnin ja brändin tunnettuuden kasvua.

Kilpailun määrä asiakkaista ja orgaanisesta näkyvyydestä kasvaa koko ajan. Todellisuudessa SEO-optimointi on paljon enemmän kuin vain avainsanoilla rikastettujen sisältöjen kirjoittamista (joka itse asiassa on helpoin osuus hakukoneoptimointia). Koulutuksissamme opit paljon enemmän kuin sen, miten monta kertaa avainsana tulee lisätä itse tekstiin.

hakukoneoptimoinnin koulutus

SEO-verkkokurssit

Mikäli haluat suorittaa SEO-kurssin oman aikataulun mukaisesti, ilmoittaudu mukaan verkkokurssille.

Valittavanasi on kaksi vaihtoehtoa, joista laajempi sisältää 1) katsauksen sivustosi nykykunnosta teknisen SEO:n näkövinkkelistä sekä 2) liiketoiminnallesi / sivustollesi / blogillesi parhaiten soveltuvat 20 avainsanaa.

SEO-kurssi

SEO-koulutukset yrityksille

Yritykselle räätälöity SEO-koulutus auttaa pitkäjänteisessä in-house hakukoneoptimoinnissa. Kun sisällöntuottajat tietävät ja taitavat Google-optimoinnin salat, voit olla varma tuloksista.

SEO-konsultin toimesta tarkistettavan lopputehtävän lisäksi kaikki SEO-koulutukseen osallistuvat saavat käyttöönsä kätevän SEO-kirjoittamisen oppaan, joka nivoo yhteen kurssin aikana käydyt ja opitut asiat.

Lähtötaso yrityksen SEO-koulutukseen on matala: kurssin sisältö räätälöidään aina koulutettavien lähtötason mukaan.

Pyydä tarjous:
info@seohub.fi

SEO
03/03/2022

SEO-sanasto: Mitä mikin SEO-sana tarkoittaa?

Numeraaliset 301-uudelleenohjaus tarkoittaa pysyvää uudelleenohjausta sivulle, jonka URLia on muutettu, tai sivua, joka on siirretty.302-uudelleenohjaus tarkoittaa väliaikaista uudelleenohjausta (esimerkiksi kampanjasivulle). Huomioi, etteivät 302-ohjaukset kerrytä ”linkjuicea”.404-sivu (not found), eli virhesivu tulee…
SEOAvainsanat
15/01/2022

Seitsemän vinkkiä ilmaisiin avainsanoihin ja hakusanoihin

Mistä löytyvät parhaat ilmaiset hakusanat ja avainsanat? Ilmaiset avainsanatyökalut ovat hyvä alku sisältöjen optimointiin, mikäli sinulla ei ole varaa hankkia maksullista sovellusta. Alla listatut vaihtoehdot eivät ole paremmuusjärjestyksessä, mutta lukemalla…
SEO
22/12/2021

Kuinka Googlesta kasvoi maailman tunnetuin hakukone?

Vuosi käy viimeisiä päiviään, joten mikä olisikaan sopivampi ajankohta kuin palata historiassa taaksepäin hakukoneiden alkuajoille – alun Villiin Länteen, josta hakukoneiden maailma on sittemmin kasvanut hienostuneemmaksi ja entistä käyttäjäystävällisemmäksi. Käytitkö…