HAKUILMOITUS

Kasvata sivustosi
Google-näkyvyyttä!

google optimointi

Mieti, mitä tällainen orgaanisen kävijämäärän kasvu voisi tuoda liiketoiminnallesi! Orgaanisella kävijämäärällä tarkoitetaan niitä kävijöitä, jotka löytävät sivustollesi/verkkokauppaasi Googlesta ilman mainosrahaa.


Naisyrittäjä, hae mukaan SEO-pilotointiin!

SEO-pilotoinnilla testataan uutta hakukoneoptimoinnin palvelua. Pilottiin valitaan hakijoiden joukosta kaksi naisyrittäjää.

Hakeaksesi pilottiin sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tai osaamista hakukoneoptimoinnista.

Sen sijaan sinun tulee olla valmis tuottamaan aktiivisesti uusia sisältöjä sovittuna aikana.

Lisäksi sinun tulee tietenkin sitoutua projektiin 100%.

Pilotointijakso kestää kuusi kuukautta. Aloitus sovitaan yhdessä valittujen yrittäjien kanssa.


Mitä osallistuminen tarjoaa sinulle?

Tämän kaiken saat ilmaiseksi:

  • Site Auditin (750€)
  • SEO-strategian (hinnat alkaen 6000€)
  • Laajan avainsana-analyysin (750€)
  • SEO-avun/konsultoinnin 6 kk:n ajan (100€/h)
  • Analytiikkaraportointi-pohjan (360€)
  • Lisensoidun SEO-työkalun (120€/kk)

Nämä hinnat laskuttaisin asiakkailta, mutta pilotointiin valittavat saavat kaiken ilmaiseksi.


Mitä osallistuminen tarjoaa sinulle?

Kuten huomaat, pilotoinnin arvo on yli 10 000 €. Se on kuitenkin ihan normaali summa, kun puhutaan tämän tasoisesta ja pituisesta projektista.

Olen toteuttanut vastaavia SEO-projekteja oman yritykseni kautta jo viiden vuoden ajan, sekä sitä ennen tulospohjaiseen markkinointiin erikoistuneissa yrityksissä, joissa työskentelin SEO-konsulttina ennen siirtymistäni täyspäiväiseksi yrittäjäksi. Katso täältä LinkedIn-profiilini.

Tekemiseni tasosta ja laadusta kertoo myös se, että monet entiset esihenkilöni ja työkaverini ovat nykyisin asiakkaitani. ♥


Mitä pilotointi tarjoaa minulle?

Mietit varmasti, miksi tämä voi olla kannattavaa minulle. Vastaus on tottakai paljonkin! Pilotoinnin päätarkoituksena on testata ja todentaa uuden palvelun toimivuus.

Uskon itse vahvasti uuteen tuotteeseen, minkä vuoksi olen valmis panostamaan siihen aikaani ja osaamistani ilman rahallista korvausta. Mikäli sinut valitaan mukaan ja projekti menee suunnitelmien mukaisesti, saan käyttää yhteistyöprojektiamme referenssinä. Ja sinä taas pääset nauttimaan orgaanisen kävijämäärän kasvavasta virrasta. Tämä on siis koko pilotoinnin ydinidea!


Lisätiedot hakemisesta

Täytä alla oleva lomake, kerro hieman itsestäsi ja yrityksestäsi.

Ja huoli pois! Täyttämällä lomakkeen et vielä sitoudu mihinkään.

1) Mikäli tulet valituksi, käyn kanssasi läpi jokaisen askelmerkin, joka meidän tulee toteuttaa, jotta projekti voi onnistua yhdessä asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Vasta tämän jälkeen päätät, lähdetkö tuplaamaan, triplaamaan tai jopa nelin-viisinkertaistamaan sivustosi kävijämääriä kanssani.

2) Vähimmäistyömäärästä voin sanoa, että odotan sinun pystyvän varaamaan SEO-projektille vähintään 5 tuntia viikossa. Tuntien ei tarvitse tapahtua samana päivänä, vaan ne voi jakaa yhdelle työviikolle. Tämän lisäksi käymme projektin etenemistä läpi etäpalaverilla kahden viikon välein. Näihin palavereihin sinun on hyvä varata 1-2 h / kerta. Palaveriajat sovitaan aina yhdessä.

3) Kaikki hakijat saavat tiedon siitä, ovatko he tulleet valituksi. Mikäli valituksi tullut ei lähde toteuttamaan projektia, pilotoinnin mahdollisuutta tarjotaan ensimmäiselle varasijalle.


Hae pilottiin, jolla voit jopa nelinkertaistaa sivustosi kävijämäärät 6 kk:n aikana!

 

HUOM! Sinun ei tarvitse olla SEO-osaaja, tämä osio on ainoastaan taustatietojen kartoittamista ja valintaprosessia varten. Valitse siis ne vaihtoehdot, jotka parhaiten kuvaavat sinua. Pilotointiin valitaan kaksi eri tasoista naisyrittäjää, ja toinen paikka on varattu ihan vasta-alkajalle. :)

BONUS: Haluaisitko ilmaisia SEO-vinkkejä?

Mikäli pilotointi ei ole sinulle oikea vaihtoehto, voit halutessasi tilata ilmaisia ja tehokkaita SEO-vinkkejä sisältävän uutiskirjeeni. Saat kirjeen korkeintaan kerran kuussa, sillä minäkään en pidä spämmäämisestä. Ja hei! Voit tottakai tilata SEO-vinkit sähköpostiisi, vaikka hakisitkin mukaan pilotointiin!

Jos haluat ilmaiset ja tehokkaat hakukoneoptimoinnin vinkit käyttöösi, täytä alla sähköpostiosoitteesi ja hyväksy liittymisesi sähköpostilistalle meiliisi saapuvan viestin avulla.

 


 

Lisätiedot

Jos sinulle herää kysymyksiä tai ajatuksia liittyen pilotointiin, voit ottaa minuun yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: hi@marinellahimari.fi