Skip to main content

CEO:n kesäterveiset

SEO-työ on siitä niin palkitsevaa, että sivuston orgaanisen näkyvyyden kasvun ja omat onnistumiset voi aina todentaa analytiikasta.

💹 Tässä muutamia kuvakaappauksia asiakkaiden luvuista: osan kanssa ollaan työskennelty jo pidempään (pisin yhteistyö on jatkunut jo neljä vuotta), osan kanssa jatkuvan SEO-työn malli on aloitettu muutama kuukausi sitten.

Huomionarvoista on, ettemme ole käyttäneet näissä tapauksissa maksettua mainontaa. Maksetulle mainonnalle on toki paikkansa, sillä SEO ja SEM kulkevat käsikädessä etenkin sesonkien ja lanseerausten yhteydessä.

seo osaaja

💚 Onneksi verkostostani löytyy kovan tason SEM-ammattilaisia, joiden kanssa saan myös tehdä yhteistyötä. SEO ja SEM ovat molemmat niin laajoja kokonaisuuksia, että molempien taitaminen yhtä hyvin olisi (mielestäni) mahdotonta – tai sitten on yli-ihminen (onneksi olkoon, jos tunnistit itsesi!).

Kun käppyrät ovat suunnitellussa kasvussa, voi hyvillä mielin valmistautua kesäloman ensimmäiseen siivuun ja pian alkavaan kalavaellukseen Pohjois-Norjan tuntureilla. 🎣

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Marinella Himari
Marinella Himari
CEO & SEO Strategist

Olen SEO-maailman dinosaurus: aloitin optimoinnin silloin, kun avainsanat vielä lisättiin meta-keywordseihin (2008).

Instagram / Twitter / Facebook / LinkedIn / LinkedIn (personal)

Varaa ilmainen konsultointi

Käännetään SEO-haasteesi voitoksi.

Varaa aika kalenterista