SEO 3.0: Kohti tuloksia! ūüöÄ

Hakukoneoptimoinnin koulutus

Nosta sivustosi Googlen #1 sijalle

SEO Master Class‚ĄĘ on vuodesta 2018 j√§rjestetty Suomen laajin hakukoneoptimoinnin verkkokoulutus

4.7 (1101)
4.7/5

N√§m√§ graafit voisivat kuvata sivustosi kasvua ūüöÄ

Koulutuksen oppeja ja vinkkejä seuraamalla opit SEO-taidot, joilla voit jopa nelin- tai viisinkertaistaa sivustokäyntisi puolessa vuodessa.

Vastaava kasvu on täysin mahdollista, kun noudatat SEO-optimoinnin periaatteita ja parhaita käytäntöjä. Mieti, mitä nämä graafit voisivat tarkoittaa oman liiketoimintasi kannalta.

T√§ss√§ kaksi esimerkki√§ sivuston hakukonel√∂ydett√§vyyden kasvusta, verkkokurssin ohjeita seuraamalla. Voit osallistua kurssille, oli sivustosi kuinka nuori tai pitk√§√§n porskuttanut tahansa! SEO Master Class‚ĄĘ -verkkokurssia on j√§rjestetty vuodesta 2018.

T√§m√§ on todistetusti toimiva metodi ūüöÄ

Me emme vain kerro, vaan me näytämme ja opetamme

Oletko valmis oppimaan? Hienoa! Suomen laajimmalla SEO-verkkokurssilla et vain lue ja kuuntele, vaan pääset heti tekemään sivustonäkyvyyttäsi edistäviä toimenpiteitä.

Tässä esimerkki toisen SEO-kurssille osallistuneen yrittäjän sivuston näkyvyyden kasvusta, ilman euroakaan maksettua mainontaa. Kurssi on käyty syyskuussa 2020, minkä jälkeen SEO on otettu osaksi jokaviikkoista tekemistä (2-3h/vko).

Esimerkki #1

Näin näkyvyytesi voisi kasvaa

Työskenteletkö valokuvaajana? Tämä esimerkki on sinulle (ja sopii malliksi myös muille):

Valokuvaaja-sanaa haetaan kuukaudessa 1 300 kertaa.

Googlen mukaan tulossivun #1 sijoitus saa noin 20% klikeistä. Tuo 20% olisi sisällöntuottaja-sanan hakumäärästä 260.

Jos olet valokuvaaja, ja jos löytyisit valokuvaaja-avainsanalla Googlen ykköspaikalta, voisit ansaita kuukausittain 260 orgaanista kävijää eli 260 potentiaalista asiakasta sivustollesi.

Mieti myös säästöjä:

Jos mainosklikki maksaisi euron, maksaisit tästä näkyvyydestä 260 euroa.

Jos klikkihinta olisi 50 senttiä, maksaisit siltikin vielä 130 euroa.

Ja jos pääsisit todella edulliseen klikkihintaan (10-30 snt), summa laskisi vielä vähän lisää, MUTTA kävijöitä tulisi sivustolle vain silloin, kun mainostat.

 

Esimerkki #2

Näin näkyvyytesi voisi räjähtää

Jos voitat 4 kappaletta sellaisia avainsanoja, joiden kuukausittainen hakumäärä on vaikkapa 90, tämä tarkoittaa vuositasolla jo 4 320 uutta kävijää.

Ja jos teet SEO-työtä aktiivisesti, eli optimoit joka kuukausi uudet 4 artikkelia, jotka myös hyvällä SEO-työllä voitat, pelkästään tämä kasvattaa vuotuista kävijämäärää 51 840 kävijään!

ūüí°¬†Kuulostaa melkoiselta eik√∂? Ja t√§m√§ on t√§ysin mahdollista! Emmek√§ edes ole yritt√§neet optimoida niit√§¬†kaikista vaikeimpia avainsanoja, jotka saavat +1000‚Äď10 000 hakua kuussa.

500+

5 tähden arviota

SEO Master Class‚ĄĘ

Suomen laajin SEO-kurssi auttaa sinut Googlen huipulle

Arvosana: 4.7/5

4.7/5
1101 kurssilaista

Yli 500 kpl

5/5
5 tähden arviota

Olet saattanut aloittaa SEO-optimoinnin ja lopettanut sen ilman tuloksia. Tällä kertaa aloitat vielä kerran mutta et lopeta, sillä kaikkien asiakkaidemme kanssa käyttämämme metodi toimii 100%.

Alla oleva graafi on esimerkki joulukuussa 2021 kurssille osallistuneen yrittäjän verkkosivuston kävijämäärien kasvusta ilman euroakaan maksettua mainontaa. Olisitko arvannut, että tällainen kasvu on saavutettu vain kahdella hyvin optimoidulla sisällöllä?

N√§m√§ tulokset n√§hty√§√§n h√§n innostui niin ett√§ aikoo tehd√§ jatkossa SEO-optimointia 2-3 tuntia viikossa. ūüĒ•

Tässä esimerkki toisen SEO-kurssille osallistuneen yrittäjän sivuston näkyvyyden kasvusta, ilman euroakaan maksettua mainontaa. Kurssi on käyty syyskuussa 2020, minkä jälkeen SEO on otettu osaksi jokaviikkoista tekemistä (2-3h/vko).

Sisältö

Mitä tulet oppimaan tällä kurssilla?

Kaiken, mit√§ sinun oikeasti pit√§√§ tiet√§√§ SEO:sta. Siksi t√§m√§n kurssin nimi on SEO Master Class‚ĄĘ. Lis√§ksi saat jatkuvan p√§√§syn materiaaleihin, mink√§ lis√§ksi tiedotamme sinulle s√§hk√∂postitse aina, kun olemme p√§iv√§tt√§neet kurssimateriaaleja Googlen algoritmimuutosten my√∂t√§.

Sivuston auktoriteetin kasvattaminen

Sivuston auktoriteetilla on suuri vaikutus Googe-sijoituksiin. Käymme läpi, millä keinoin voit kasvattaa koko sivuston (DA) ja yksittäisen sisältösivun (PA) auktoriteettia hakukoneiden silmissä.

Konversion kasvattaminen

Pelkkä kävijämäärän kasvattaminen ei kostuta. Tärkeintä on ansaita oikeasti potentiaalisia kävijöitä, joiden avulla kasvatat konversiota, oli se sitten tuotteiden ja verkkokurssien myyntiä ja/tai ajatusjohtajuuden kasvattamista.

Jatkuva SEO-tekeminen

Luot itsellesi mallin, jonka avulla SEO-ty√∂st√§ tulee osa viikottaista rutiinia ‚Äď ilman, ett√§ se tuntuu v√§kin√§iselt√§. SEO on aina jatkuva prosessi, ei yksitt√§inen projekti, joka tehd√§√§n kerralla kuntoon ja nostetaan jalat p√∂yd√§lle.

Kasvata ajatusjohtajuutta ja brändisi tunnettuutta

Optimoinnin avulla voit vahvistaa omaa asiantuntijarooliasi kilpailijoiden keskuudessa. Miten tämä on mahdollista, senkin käymme läpi tämän verkkokurssin aikana!

Bonus: Aina ajantasaiset materiaalit

Olet varmasti ladannut ilmaisia SEO-oppaita, kenties meidänkin sivustoltamme. Tämän kurssin arvokkain etu piilee siinä, että saat jatkuvan pääsyn kurssimateriaaleihin, minkä lisäksi tiedotamme sinua aina, kun olemme päivittäneet sisältöjä Googlen algoritmimuutosten ja uusien SEO-vaatimusten mukaan.

Bonus: Super edullinen SEO-tuki

Kolmen kuukauden tukijakson j√§lkeen kurssilaiset p√§√§sev√§t nauttimaan alennetusta hinnasta henkil√∂kohtaisessa SEO-neuvonnassa. (S√§√§st√§t 70% normaalisti 100‚ā¨ tuntihinnastamme.)

Tämän kaiken kurssi pitää sisällään

Lisätiedot kurssista

Verkkokurssin suurin etu on siin√§, ett√§ materiaalit j√§√§v√§t k√§ytt√∂√∂si ja saat meilt√§ viesti√§ aina, kun kurssin sis√§lt√∂j√§ on p√§ivitetty tai lis√§tty Googlen algoritmimuutosten my√∂t√§ ‚Äď ja siksi verkkokurssi onkin aina parempi vaihtoehto kuin yksitt√§inen opas tai parin tunnin koulutus.

7 osiota ja 30+ jaksoa, jotka pitävät sisällään tehtäviä ja vinkkejä
Kolmen kuukauden sähköpostituki kurssin aloittamisesta (kysy mitä vaan SEO:sta)

Arvo yksin√§√§n 285‚ā¨

Työpohja avainsanasuunnitelmalle ja SEO-strategialle

Arvo yksin√§√§n 95‚ā¨

Liiketoiminnallesi tärkeimmät 20 avainsanaa sisältöjen optimointiin

Arvo yksin√§√§n 95‚ā¨

Kevyen katselmuksen sivustosi nykysisällöistä + korjausehdotukset

Arvo yksin√§√§n 350‚ā¨

Kirjoittamasi ja SEO-konsultin tarkistama lopputehtävä

Arvo yksin√§√§n 120‚ā¨

SEO94-tarkistuslista optimoinnin tueksi

Arvo yksin√§√§n 65‚ā¨

Laajennetut SEO-oppaat optimoinnin tueksi

Arvo yksin√§√§n 34‚ā¨

Yli 1000 kurssilaista

SEO-kurssi on pilotoitu vuonna 2017, minkä jälkeen se on ollut myynnissä jatkuvasti. Kurssille on näiden vuosien aikana osallistunut jo yli 1000 yrittäjää, freelanceria ja verkkosivun tekijää.

4.7 / 5
4.7/5

Yli 500 kpl viiden tähden arviota

Kurssipalautetta

Näin kurssilaiset ovat onnistuneet

‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź

Kuuden kuukauden aikana 10 voitettua avainsanaa! Ensimmäiset tarttuivat tuloksiin jo parin viikon jälkeen, mutta vaikeammat sitten jäljempänä, kun korjasin sisältöjä. KIITOS!

‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź

Viisi ykkössijaa, kolme kakkosta ja tosi monta alempaa, kuitenkin ensimmäisellä Google-sivulla. Jatketaan harjoituksia hyvien oppien kanssa.

‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź

Tein tätä kurssia pitkään ja hartaasti töiden ohella. Se kannatti sillä nyt sivustomme löytyy Googlesta. Samalla myös sivustokäyntien määrät ovat olleet hienossa kasvussa.

‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź

Kurssipalautteena voin sanoa, ett√§ oli todella iso hy√∂ty kurssista! Ihanan helpot ohjeet ja selke√§sti k√§yty l√§pi asiat. S√§hk√∂postiapuna olit korvaamaton ja tietotaito on kohentunut huomattavasti kurssin aikana. Oon todella tyytyv√§inen ett√§ kurssin ostin, kev√§√§n paras sijoitus. ūüôā

‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź

Vaikka olen jokseenkin perusasioista perill√§, niin t√§m√§ kurssi selkeytti ajatuksia ja antoi samalla paljon uutta tietoa. Lis√§ksi haluan antaa kiitosta hyv√§st√§ ‚Äúvierihoidosta‚ÄĚ, kuten itse asian hauskasti ilmaisit. Kiitos siis vastauksista my√∂s ‚Äútyhmiin‚ÄĚ kyss√§reihin!

‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź

Kiitos hyvästä seo-verkkokurssista, jonka ansiosta muutamat jo optimoidut sisällöt ovat nousseet Googlen ensimmäiselle sivulle! Tästä on hyvä jatkaa.

Tekniset tiedot

Formaatti

Verkkokurssi

Käyttöaika

Jatkuva

Kieli

Suomi

Julkaistu

2017

Päivitetty

Viimeksi: 1.7.2022

Kenelle SEO-kurssi sopii?

Haluatko kasvattaa myyntiäsi ja luoda itsellesi huolettomamman tulevaisuuden? Toivoisitko kenties voivasi työskennellä lokaatiosta riippumatta ja vaikkapa palmun alta? Jos vastasit yhteenkään kyllä, tämä kurssi on sinulle.

Yrittäjät

Kurssi soveltuu kaikille yrittäjille, joilla on käytössä omat verkkosivut ja jotka haluavat kasvattaa tunnettuuttaan ja myyntiään.

Sisällöntuottajat

Työskenteletkö sisällöntuottajana? Tee SEO:sta valttikorttisi, jolla erotut kilpailijoistasi ja voitat tarjouskilpailut!

SEO-tekijät

Oletko aloitteleva SEO-tekijä ja kaipaat varmuutta työsi tueksi? Tällä kurssilla sukellat syvemmälle hakukoneoptimoinnin maailmaan.

Verkkovastaavat

Rakennatko verkkosivuja ja/tai ylläpidät niitä? Hienoa! Haluat takuulla varmistaa, että koodaamasi sivustot ovat oikeasti hakukoneystävällisiä (etkä vahingossakaan laita logoa H1-tyypiksi).

SEO 3.0 ūüöÄ

SEO Master Class‚ĄĘ

SEO Master Class‚ĄĘ on lajissaan Suomen laajin SEO-verkkokurssi.

Verkkokurssin aikana emme vain käy ylätasolla läpi SEO-optimointia, vaan näytämme ja kerromme, miten asiat tulee oikeasti tehdä.

Mietitkö vielä? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin!

Ehdottomasti! Tämä kurssi on rakennettu niin että se palvelee sekä täysin vasta-alkajia että jo SEO:n parissa toimineita. Jokainen asia, vinkki, aihe, vaihe ja tehtävä on käyty läpi niin selkeästi, että opit takuulla.

Ehdottomasti! Saat jatkuvan pääsyn materiaaleihin ja tiedon aina, kun päivitämme materiaaleja. Näin sinun ei tarvitse tehdä tätä työtä itse.

Ja jos tilaisit avainsana-analyysin, SEO-auditoinnin, konsultoinnit ja SEO94-oppaan erikseen,  maksaisit niistä yhteensä yli 1000 euroa. Tämä kurssi kannattaa siis jo pelkästään tämän edun puolesta.

Suosittelemme, että aloitat kurssin juuri ennen kuin olet aikeissa julkaista sivustosi. Tiedät sitten ainakin varmasti, mitä toimenpiteitä sinun tulee huomioida, ennen kuin saatat sivusi kaiken kansan nähtäville. Monet asiat olisi nimittäin tehokkaampaa tehdä oikein alusta asti kuin korjata jälkikäteen. 

Ei pidä. Voit toteuttaa SEO-optimointia ilman koodaamista. Kaikki ne lisäosat, joita suosittelemme asennettavaksi WordPress-sivustolle, ovat super helppoja asentaa ja ottaa käyttöön. 

Toki on olemassa toimenpiteitä, jotka vaativat koodamista (esimerkiksi ulkoasuun liittyvät toimenpiteet), mutta hakukoneoptimoinnissa sitä ei vaadita sinulta.

SEO-ominaisuudet toimivat eri tavoin eri julkaisualustoilla. Tämä tarkoittaa sitä, ettet esimerkiksi pysty asentamaan kaikkia suosittelemiamme lisäosia sivustollesi (jos se ei sijaitse WordPressissä), mikä ei välttämättä haittaa, sillä monet julkaisualustat tarjoavat vaihtoehtoisia tapoja optimoida sisältöjä.

Esimerkiksi Squarespacessa on todella hankalaa tehdä 301-uudelleenohjauksia.

Olet silti läpimästi tervetullut kurssille ja voit hyödyntää kaikkia oppeja SEO-työssäsi. Lisäksi saat takuulla varmistuksen siitä, miksi WordPress on maailman paras (ja käytetyin) julkaisualusta, johon haluat todennäköisesti vaihtaa mahdollisimman pian.

El√§m√§ll√§ on v√§lill√§ tapana yll√§tt√§√§. Meid√§n puolestamme keskeytys ei haittaa, sill√§ t√§ll√§ verkkokurssilla ei ole p√§√§ttymisp√§iv√§√§. Voit siis palata takaisin opiskelujen pariin sitten, kun sinulle sopii ‚Äď vaikka vasta puolen vuoden, vuoden tai kahden p√§√§st√§.

Sekin onnistuu! Laita siin√§ tapauksessa meille s√§hk√∂postia osoitteeseen [email protected] ja sovimme kanssasi maksusuunnitelman tapauskohtaisesti.

Verkkokurssilla ei ole kuluttajasuojalain mukaista 14 päivän peruutusoikeutta, sillä aloitamme kurssimateriaalin toimittamisen heti maksun jälkeen.

Mieti asiaa näin: jos et ole valmis sitoutumaan SEO-työhön, sinun ei kannata osallistua tälle kurssille. SEO ei ole kerralla kuntoon tehtävä projekti vaan pitkäjänteinen prosessi, joka vain jatkuvasti toteutettuna (esim. 2-3h per vko) tuo tuloksia.

Tämän kurssin keskiarvosana on 4.7, ja kurssi on saanut yli 500 viiden tähden arviota. Käytämme samoja metodeja myös asiakastyössä, joten voi olla 100% varma, että tämän kurssin sisällöt ovat sitä, mitä oikeasti tarvitset.

Kurssipalautetta

Näin kurssilaiset sanovat

‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź

Kurssisi on ollut upea, monipuolinen, rakentavasti ohjautuva ja sisältää paljon käytännön tekemistä ja hoksaamisia, joista on jatkossa vain ja ainoastaan hyötyä!

‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź

Paljon arvokasta tietoa, jota en ole saanut muilta kursseilta. Yleensä asiat käydään läpi hyvin ylimalkaisesti, mutta tässä koulutuksessa tehtiin asiat hands on. Suosittelen!

‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź

Materiaalit ovat todella hyvät ja selkeät. Työtiedostot ovat aktiivisessa käytössä.

‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź

Täysi kymppi.

Mietitkö edelleen?

500+

5 tähden arviota

SEO Master Class‚ĄĘ

Suomen laajin SEO-kurssi auttaa sinut Googlen huipulle

Arvosana: 4.7/5

4.7/5
1101 kurssilaista

Yli 500 kpl

5/5
5 tähden arviota