Marinella "Monni" Himari
Seikkailija, luontokuvaaja ja outdoor–toimittaja, vahvoilla näytöillä varustettu SEO-konsultti, ja sydämeltään sitä ainaista ennätys-harria haikaileva perhokalastaja

Hei, ja tervetuloa sivustolleni! Nimeni on Marinella, ja olen Suomesta Lofoottien reunalle Vesterålenin saaristoon muuttanut outdoor-toimittaja, eräkirjailija ja valokuvaaja. Suunnittelen, toteutan ja tuotan visuaalisesti vahvoja sisältöjä kuvien ja videoiden muodossa: vahvuuksiani ovat kerronnalliset, lokaatiossa toteutettavat tuotekuvaukset sekä dokumentaarinen sisällöntuotanto.

Kaiken eräilyn ohella työskentelen SEO-konsulttina ja sisältöstrategina. Vahva, nykyisellään jo yhdeksän vuoden mittainen urani hakukoneoptimoinnin maailmassa on varmasti maamme vanhimpia: minulla on ollut ja on ilo työskennellä monenlaisten verkko- ja sisältöprojektien parissa niin suomalaisten kuin kansainvälisten asiakkuuksien kanssa. Tällä hetkellä vedän myös omaa hakukoneoptimoinnin verkkokurssia, ja koulutan eri toimialojen omia sisällöntuottajia kirjoittamaan hakukoneista löydettäviä sisältöjä.


Lue lisää

 

 
20.-22.9 Syötteen kansallispuisto

Luontokuvauskurssi


Haluaisitko petrata taitojasi, oppia kuvaamaan luonnon upeita detaljeja sekä vastavalon tai’asta täyttyviä maisemakuvia ja saada samalla vinkkejä sommitteluun ja näyttäviin kuvakulmiin? Tule mukaan Syötteen kansallispuistossa 20.-22.9. järjestettäville valokuvauskursseille!


Lue lisää ja varaa paikkasi

 
 • ★★★★★
  Opettavainen luontokuvauskurssi upeissa puitteissa. Mahtavat oppaat, mukava samanhenkinen porukka. Sain yksilöllistä apua kamerani kanssa ja vinkkejä miten hyödyntää sen ominaisuuksia paremmin. Opin katsomaan luontoa uusista näkökulmista ja taltioimaan niitä kameralle. Lähtisin ehdottomasti uudelleen! Kurssin jälkeen pidetty kuvankäsittelysessio viimeisteli kokonaisuuden, ja osaan nyt paremmin luoda kuviini oikeanlaisen tunnelman.
  Anna
 • ★★★★★
  Opettavainen ja koko rahan arvoinen luontokuvauskurssi! Kurssi oli suunniteltu hyvin ja kuvaamiselle eri paikoissa kansallispuistoa oli hyvin aikaa. Kurssilla oli myös tarpeeksi vähän kurssilaisia, niin sain myös yksilöllisiä vinkkejä esimerkiksi luontokuvien sommitteluun. Lähtisin ehdottomasti uudestaan!
  Eveliina
 • ★★★★★
  Kiitos hyvästä preset setistä! Sain luotua juuri sellaisia kuvia kun toivoinkin.
  Juha H.
 • ★★★★★
  Kiitos hyvästä kurssista, jonka ansiosta sivuni ovat nousseet Googlen ensimmäiselle sivulle!
  Marissa
 • ★★★★★
  Kävin kurssisi ja tein kuten ohjeistettiin, nyt tuotesivuni ovat nousseet Googlen etusijoille. Iso kiitos ja kaikkea hyvää jatkoon!
  Minna K.
 • ★★★★★
  Kurssipalautteena voin sanoa, että oli todella iso hyöty kurssista! Ihanan helpot ohjeet ja selkeästi käyty läpi asiat. Sähköpostiapuna olit korvaamaton ja tietotaito on kohentunut huomattavasti kurssin aikana. Oon todella tyytyväinen että kurssin ostin, kevään paras sijoitus. (:
  Marita