Google-optimointi

Optimoitujen sisältöjen ansiosta löydyt hakukoneiden 1. tulossivulta ja tavoitat potentiaaliset asiakkaat

Lue lisää

SEO-strategia

Varmista menestys ja sen jatkuvuus kpi:den pohjalta määriteltyä SEO-sisältöstrategiaa noudattamalla

Lue lisää

Analytiikan seuranta

Seuraa sivuston kasvua ja tee liiketoiminnalliset päätökset aina luotettavaan dataan perustuen

Lue lisää

Nelinkertaista kävijämäärät puolessa vuodessa

Jokaisella verkkosivustolla on mahdollisuudet kasvattaa kävijämääriä ja löydettävyyttä Googlessa. Mieti, millaisia liiketoiminnallisia tuloksia alla oleva graafi voisi tuoda teidän yrityksellenne.

google optimointi

Vai lähdetkö kanssani pidempiaikaiseen yhteistyöhön?

SEO-työ on pitkäjänteistä mutta tuloksia tuovaa tekemistä. Panostamalla hakukoneoptimointiin, asiakasymmärrykseen sekä siihen, miksi ja miten ihmiset oikeasti hakevat aiheita – ja tuotat sisältöjä näiden pohjalta – nautit tuloksista, jotka puhuvat puolestaan.

Varaa maksuton alkukartoitus

Sivuston analytiikka helposti ymmärrettävässä ja raportoitavassa muodossa

SEO-projektissa seurataan sekä sivuston analytiikkaa että sisältöjen näkyvyyden kasvua valituilla avainsanoilla. Sisällöntuotannon tukena käytetään mutu-tuntuman sijaan laadukasta dataa ja asiakasymmärrystä, joiden avulla voidaan aina perustella tarvittavat toimenpiteet.

Jatkuvan SEO-sisällöntuotannon palvelumalli avattuna:

1. Avainsana-analyysi

Ennen projektin alkua selvitämme yrityksen nykysijoituksen hakutuloksissa sekä käymme läpi liiketoiminnalle tärkeimmät ja tehokkaimmat avainsanat. Tämän jälkeen tekstisisällöt tuotetaan Googlen ohjeistusten ja parhaiden käytäntöjen mukaisesti.

2. SEO-sisältöstrategia

Luomme liiketoimintasuunnitelman ja avainsanatutkimuksen pohjalta tehokkaan kpi:t huomioivan SEO-sisältöstrategian, jossa on huomioitu käyttäjien tarpeet ja toimintamallit sekä tavoitteet jokaiselle sisällölle. Et siis vain saa SEO-työkalusta ajettua avainsanalistaa vaan huolellisesti läpikäydyn strategian, joka huomioi markkinoinnin kaikki osa-alueet.

3. Analytiikan seuranta

SEO-projektin tulosten seurantaa ja datan keruuta varten rakennetaan helppokäyttöinen dashboard, jonka avulla todennatte kävijämäärän ja avainsanojen kasvun sekä luotte kätevästi tulosraportteja. Lisäksi avainsanojen kasvua hakukoneissa seurataan lisensoidun SEO-työkalun avulla.

4. Jatkuvan työskentelyn malli

Jatkuvan työskentelyn mallilla varmistamme tulosten synnyn. Projektin pituus ja laajuus määritellään aina yhdessä asiakkaan kanssa yrityksen kasvutarpeet huomioiden. Tarjoamme niin avaimet käteen -paketteja kuin konsultointia, juuri sen mukaan mitä oikeasti tarvitsette.

Hinnoittelumalleja

Jatkuva SEO-työ

 • Avainsana-analyysi
 • Jo julkaistun kuuden (6) artikkelin tai tuotesivun SEO-korjaukset
 • Kuukausiraportointi

Kk-hinta: 1150 € (+ alv 24%)

 • Avainsana-analyysi
 • Jo julkaistun kymmenen (10) artikkelin tai tuotesivun SEO-korjaukset
 • Kuukausiraportointi

Kk-hinta: 1650 € (+ alv 24%)

 • Avainsana-analyysi
 • Kolme (3) uutta laadukasta SEO-artikkelia tai tuotesivua SEO-korjaukset
 • Jo julkaistun viiden (5) artikkelin tai tuotesivun SEO-korjaukset
 • Kuukausiraportointi

Kk-hinta: 2450 € (+ alv 24%)

 • Avainsana-analyysi
 • Viisi (5) uutta laadukasta SEO-artikkelia tai tuotesivua SEO-korjaukset
 • Jo julkaistun viiden (5) artikkelin tai tuotesivun SEO-korjaukset
 • Kuukausiraportointi

Kk-hinta: 3400 € (+ alv 24%)

PALVELUT
Konsultointi: 135€ / tunti
Asiakkaan tuottamien SEO-tekstien tarkistus: 85€ / tunti
Viikkohinta: 3 175€

TUOTTEET
Site Audit: alk. 750€
Avainsana-analyysit: alk. 750€
Kilpailija-analyysit: alk. 1 100€
SEO-koulutus yritykselle: 1 860€
SEO-koulutus one-to-one: 489€
SEO-verkkokurssi (oma aikataulu): 320€
SEO-verkkokurssi (yhteisstartti): 260€

Varaa alkukartoitus

Puolen tunnin maksuton alkukartoitus ei sido sinua mihinkään. Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, tai varaa suoraan palaveriaika Marinellan kalenterista.

Varaa aika Marinellan kalenterista

Jatkuvan SEO-työn tuomat edut

Hakukoneoptimointi on pitkäjänteistä mutta tuloksiltaan palkitsevaa työtä, joka tulisi nivoa osaksi jokaisen kasvuhakuisen yrityksen markkinointistrategiaa. Yrityksen tuottamien palveluiden löytyminen hakukoneista on ensiarvoisen tärkeää, kun tavoitellaan uusia potentiaaliaisia asiakkaita ja halutaan vahvistaa brändin tunnettuutta ja ajatusjohtajuutta.

Huolellisesti suunnitellun avainsana-analyysin sekä liiketoimintasuunnitelman pohjalta muotoiltu SEO-strategia yhdistettynä jatkuvaan SEO-työhön takaa näkyvyyden kasvun ja yrityksen löydettävyyden Googlesta.

Toisin sanoen, hakukoneoptimointi ei ole pikavoittoja tai pelkkää sisältöjen “seottamista”, vaan paras mahdollinen tapa panostaa yrityksen menestykseen ja kasvuun nyt ja tulevaisuudessa.

Yksi yleisimmistä harhaluuloista on, että SEO-työ tehdään kerralla valmiiksi. Hyvät tulokset kestävät aikansa, mutta jos sisällön optimoinnista ja korjaamisesta sekä sivuston teknisestä toimivuudesta ei huolehdita kuukausitasolla, ollaan pian tilanteessa, jossa kilpaileva yritys on kiilannut ohitsesi Googlessa.

 

google optimointi


Yllä oleva graafi on esimerkki sivustosta, jolle on tuotettu kuukausitasolla useampi uusi SEO-artikkeli sekä korjattu jo julkaistuja sisältöjä hakukoneita varten.
Tulokset puhuvat puolestaan, ja sitoutumalla pitkäjänteiseen tekemiseen verkkosivuston löydettävyyn ja näkyvyyden kasvu on taattu.

Pidä tämä mielessä: Vaikka SEM-mainontaa tarvitaan etenkin kampanjoiden, nopean tuotemyynnin ja liidien keruun tueksi, hakukoneoptimoinnin eli SEO:n avulla tuotetaan pitkäikäisiä ja orgaanisesti löydettäviä sisältöjä. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää ja selvitetään, mikä olisi teille sopiva paketti omien toiveiden tavoittamiseksi.